Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Для маленьких книголюбів: завжди є що почитати
23.04.2024
Что почитать?

У наш світ дитину приводить мама. Вона дбайливо та ніжно супроводжує її на життєвому шляху. Та є інший світ, світ пригод, подорожей і різних чудернацьких подій. І шлях у цей чарівний світ відкривають книжки. Вони надихають, розважають, навчають і переносять у простір фантазій і безмежних думок. 

До Всесвітнього дня книг підготували добірку для дітей різного віку. Сідайте зручніше, подорож починається просто зараз.

Для найменших читачів і читачок

«Книжки-кубики. Перші слова малюка» 

Книжки-кубики для найменших — перші книжки вашого малюка. 

У скриньці в формі книжки знаходяться дев’ять маленьких книжок на різноманітні прості теми, зрозумілі малюкові. З книжечками можна гратися, а найголовніше — завдяки ним малюк запам’ятає перші прості слова і дізнається про різних тварин і предмети. На кожному розгорті написані коротенькі слова та зображені яскраві малюнки до них. 

Книжки-кубики — це найкращий спосіб познайомитися з навколишнім середовищем і подружитися з книжкою. 

«Малюкові про все на світі»

«Малюкові про все на світі» — редизайн улюбленого бестселера для малюків від 1 року. Ми оновили обкладинку й внутрішній блок посібника, щоб він став ще кращим помічником у розвитку дитини. У ньому є 21 тема для вивчення, 322 картинки та цікаві завдання до кожної теми.

Безумовно, це одна з найкращих наших книжок великого подарункового формату для малюків.

«Малюкові про все цікаве на світі»

Книжка для найменших, яка зробить перші роки життя малюка ще цікавішими.

Яскраві ілюстрації, веселі вірші, 16 тем і понад 200 нових слів для першого знайомства малечі з навколишнім світом. Завдяки книжці дітки дізнаються про цифри й навчаться лічити. А ще довідаються, як називається одяг і взуття, які малеча носить щодня: светри, чоботи, шапки, шарфи, рукавиці. Також малюки познайомляться з тваринами й повправляються у відгадуванні загадок. А на додачу пограють у гру знайди та покажи» та опанують назви кухонного приладдя, як-от мийка, чайник, скатертина. І це далеко не все!

Ця книжка є своєрідним продовженням і доповненням нашого бестселера «Малюкові про все на світі».

Для дітей віком 5-6 років

Серія «Українські казочки»

Улюблені, відомі, безліч разів перечитані батьками й розказані малятам на ніч народні українські казки: «Колосок», «Рукавичка», «Котик і Півник», «Сірко», «Івасик-Телесик», «Коза-дереза», «Котигорошко», «Лисичка та журавель». Кожна з цих історій багата на пригоди, події й характери. Сміливі, працьовиті, а подекуди хитрі та іноді трішки голодні герої й героїні втілилися в яскравих ілюстраціях, що створюють ефект «мультфільму на сторінках». А, за QR-кодом на обкладинці можна послухати кожну казку.

Серія книжок «Українські казочки» знайомлять малечу з навколишнім світом, вчать розрізняти добро і зло, а ще — передають мудрість багатьох поколінь. Діти будуть у захваті та щоразу проситимуть почитати ще.

«Казки далеких країн», Редьярд Кіплінг 

Казки англійського письменника Редьярда Кіплінга давно стали класикою. Ними зачитуються дорослі та діти вже понад сто років! Історії про хоробрих і волелюбних героїв пронизані тонким гумором і добротою.

Читаючи ці казочки разом з дитиною, ви відчуєте себе чарівним повістярем, а малюк закохається в сам процес читання. Також дитину потішать чудові дотепні ілюстрації, які просто ідеально передають настрій усієї книги. Ви подорожуватимете в хащах індійських джунглів, прогуляєтесь по пісках африканських пустель і разом зрозумієте, що навіть в найсуворіших умовах важливо залишатися чемними і людяними.

Для школярів 

«ДОВКОЛАПИТАНЬ. Енциклопедія юних розумників», Ненсі Дікман 

У цій веселій, наповненій захопливими фактами книжці є відповіді на найзагадковіші питання про світ природи: від жолудя до секвої, від камінця до гігантської зірки, від клітини до організму, від непомітного струмка до океану, від гнилої колоди до складного світу лісів.

Разом з тим, як дитина буде пізнавати цікавинки природи, вона розвиватиме допитливість і навчиться цінувати дарунки світу. 

Серія «Ми і наш світ», Оса Джиллянд, Трейсі Тьорнер 

Красивезна та дуже цікава книжка для дітей.

«Усі ми — люди. Але всі ми живемо по-різному…». Цими словами розпочинає Трейсі Тьорнер свою книгу «Це наш світ». Авторка запрошує діточок та їхніх батьків здійснити навколосвітню подорож від Аляски до Амазонки за допомогою книги.

Упродовж мандрівки кожен читач зможе завітати на гостину до двадцяти дітей, які мешкають у різних куточках нашої планети. У кожного — свої умови життя і дуже різноманітні заняття. Дізнатися про них буде надзвичайно цікаво!

Та різними є не лише місцини й умови життя, а й власне люди. Саме про це — ще одна неймовірна книга з серії «Ми всі такі різні». У ній ми знайомимося з дітками з однієї школи, а також із їхніми сім’ями.

Кожен з нас — особливий та унікальний… але також є і багато спільного. Наші відмінності — частинки чогось дійсно більшого.

«Мої права. Про права та обов'язки: твій довідник з громадянства», Діма Євдокимов, Петро Сітек, Поліна Звізда, Олег Мельник,  Дарія Дубович 

Ця книга знайомить читачів і читачок з основними «правилами», що нам їх диктує прийняття українського громадянства. Які найважливіші домовленості кожен із нас уклав з Україною? Як влаштована наша країна, і хто нею керує? Чому важливо дбати про права інших людей і як захиститися від посягання на власні?

«Україна. Від первісних часів до сьогодення», Сергій Жуков, Марія Тахтаулова 

«Україна. Від первісних часів до сьогодення» відправить допитливих українців у подорож минулим їхньої країни. Книжка розкаже про перших людей на українських землях, про поселення давніх слов’ян, про князів, козаків… і так аж до президентів. У цій мандрівці читачі дізнаються про знакові місця, культурну спадщину та досягнення українців у різних галузях..

Тут небагато дат і зовсім немає розлогих описів. Тексти короткі, зрозумілі й дуже цікаві. Величезною перевагою книги є те, що вона і справді охоплює всю історію України — від найдавніших часів до сьогодення. А ще її прикрашають чудові, живі, виконані в гумористичному ключі ілюстрації. Книгу можна гортати послідовно і перечитувати сторінка за сторінкою, відкриваючи для себе епоху за епохою, а можна розпочати з будь-якого місця і зануритися в певні часи.

Можливо, саме з цієї книги почнеться у вашої дитини любов і цікавість до рідної України.

«Книга вкрадених снів», Девід Фарр 

Книга про пригоди, яка захопить з перших сторінок і триматиме у напрузі до останнього речення. Що по сюжету?

У Рейчел і Роберта нудне сіре життя. Власне, в усіх країнах Краснії життя саме таке, адже там править жорстокий і безжальний президент. Його влада непохитна, і відступу немає — спробуй збунтуватися, втратиш життя; намагайся говорити, і можеш втратити язика. Залишається страждати або ж утекти. Однак доля має на кожного свої плани, і Рейчел з Робертом опиняються на самоті зі світом, а з ними — страшенна й смертельна таємниця. І коли діти розкривають правду, то розуміють: вони зроблять все, щоб вберегти її. Вони впевнені, що врятують не лише себе, але й цілу країну. Ключ до порятунку лежить у «Книзі вкрадених снів», забороненій книзі, яку їхній батько-бібліотекар поцупив попри заборону. Чи вдасться дітям здійснити зухвалий план? Чи є в Краснії надія?

 

Немає часу розмірковувати, нумо скоріше читати! 

 

Бакаржиєва Діана
PR-менеджерка видавництва «Ранок»

Товары из этой статьи
Це наш світ
Оса Джиллянд
270,00
Ми всі такі різні
Трейси Тернер
270,00
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: