Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книги видавництва «Ранок» стали дарунками до Дня Святого Миколая для дітей слобожанських гвардійців
18.12.2023
Жизнь нашего издательства

До Дня Святого Миколая Видавництво «Ранок» та Благодійний фонд «Ранок-Україна» реалізували проєкт задля підтримки дітей гвардійців 5 Слобожанська бригада НГУ. Майже 700 комплектів сучасних книжок, стали особливим подарунком для малечі слобожанських воїнів!

Ідея незвичайних подарунків до Дня Святого Миколая народилася ще на початку осені під час чергової передачі видавництвом книжок для бібліотеки 5-ї Слобожанської бригади.

«До свят, не тільки Миколая — до всіх новорічних свят — це наша звична історія, що ми готуємо подарунки дітям. Залишити дітей військовослужбовців на сьогодні неправильно. Тому ми спільно з 5-ю Слобожанською бригадою вирішили подарувати книжки гвардійцям, щоб вони привітали дітей з Миколайчиком та всіма новорічними святами», — розповідає директор БФ «Ранок Україна» Олександр Ганюшкін.

Усю привезену видавцями літературу було підібрано з любов’ю та точним розумінням того, що буде цікаво дітям різного віку: енциклопедії про мистецтво, військову та цивільну техніку, науку, навколишній світ і домашніх улюбленців, історію та космос, пригодницькі оповідання та фантастика. А для наймолодших — барвисто оформлені казки та вірші, розвивальні книжки з наліпками та розмальовки.

«Кожна книжка розрахована на певний вік. Тому нам зібрати комплекти було не складно, — підкреслює Олександр Ганюшкін, — Крім того, що це має бути подарунок, ми хочемо прищепити дітям любов до читання. Для того що б вони читали, їм має бути це цікаво. Коли для них читання стане звичайним явищем, тоді вони зможуть обирати собі книги самі».

Гвардійці зазначають, що намагалися все влаштувати так, аби встигнути на День Святого Миколая.

«Нам важливо було все організувати таким чином, щоб вже в підрозділах уся література була роздана батькам дітей, і вони встигли її відправити своїм сім’ям, щоб саме в ніч Святого Миколая під подушкою дитина побачила подарунок від батька, який сьогодні захищає і її, і всю Україну в лавах 5-ї Слобожанської бригади, — наголошує полковник Артем Міщук, — Радий, що наша дружба з видавництвом «Ранок» зможе принести радість дітям та допоможе бійцям зайвий раз висловити батьківську любов».


Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: