Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книжки з прорізами - про нову серію "Кумедні дірочки"
30.12.2023
Что почитать?

Усі батьки прагнуть якнайшвидше почати розвивати свою дитинку: займатися з нею, розглядати книжки, розмовляти та гратися. Сьогодні на вибір матусь та татусів є безліч варіантів іграшок для немовлят, забавлянок, проте все ще бракує книжок, які були б призначені для найменших. Однак книжка – важливий елемент дозвілля дитини.

Усі знають, як позитивно вона впливає й на розвиток мислення, й на фантазію, привчає до культури поводження з книгою. Читання разом з дитиною робить цей процес звичним для малечі, уводить його в перелік щоденних занять, як от почистити зуби. Тому так важливо мати вдома книжки чи не з самого народження малюка.

Книжка для найменших – це не просто картинки та друкований текст. Такі книги мають бути міцними, не мати гострих кутів чи дрібних елементів, бути доволі простими і в той же час цікавими. Де знайти таку книжку? Придивіться до нашої серії «Кумедні дірочки», що призначена для найменших читачів та налічує вже три чудові історії: «Кап-кап», «Дир-дир» та «Ку-ку».

Книжки цієї серії «Кумедні дірочки» міцні, виготовлені з цупкого картону, котрий можна активно експлуатувати, адже маленькі діти ще не вміють бути аж настільки охайними під час читання. Попри всі маніпуляції книга прослужить чималий час. Тут немає гострих кутів, проте є чарівні дірочки, які поступово розкривають усі таємниці книжки.  Кожна з історій розташувалася на 10 сторінках. Тексту тут небагато, а самі історії прості, динамічні та кумедні, аби дитина точно змогла сконцентруватися та поринути в світ нових героїв, пізнати щось нове й розважитися. Кожна історія починається запитанням, а потім ми рушаємо в  подорож разом із головним героєм. Ця подорож супроводжується все новими й новими запитаннями. Така інтрига захоплює з перших речень, а в кінці на малюка чекає емоційне та несподіване завершення історії й відповідь на головне запитання. Так і хочеться перечитувати знову і знову, аби дивуватися та радіти кожного разу!

Книжки серії «Кумедні дірочки» написані спеціалістами, котрі постійно працюють з дітьми та мають ґрунтовну методологічну базу. Ґве ― авторка історій «Кап-кап» та «Ку-ку» ― письменниця та ілюстраторка. Ґве написала вже низку книжок для найменших та прострілювала їх. Авторка користується спеціальною методикою для якнайкращого залучення малюка до процесу читання, робить свої книжки з любов’ю та насичує яскравими ілюстраціями та дотепним сюжетом. Олександра Ярмоленко – авторка та ілюстраторка книжки «Дир-дир», дизайнерка дитячих книжок. Олександра має великий досвід роботи з дитячої книжкою, пише та ілюструє їх так, що дитина одразу запалюється бажанням прочитати ці книжки.

Книжка «Кап-кап» розповідає історію маленької крапельки. Куди ж вона поспішає? Чи дізнаємося ми про це? Звісно! Крапелька дуже активна та допитлива: бо вона ж сама, як маленька дитина, що прагне якнайшвидше гратися. Крапелька долає довгий шлях: вона побувала і на верхівці дерева, і в совиному дуплі, і проскочила крізь дірку в парасольці, навіть обминула жабку, що норовила її проковтнути! Крапелька помила помідори, привіталася з черв’ячками, залишила чудернацькі візерунки на воді, але найбільше крапелька любить бавитися з дітьми і стрибати калюжами. Тепер крапелька дісталася цілі! Книжка «Кап-кап» наповнена яскравими ілюстраціями, що супроводжують шлях маленької крапельки: ми бачимо і небо, де вона почала путь, і деревце, і жабку, і навіть падаємо разом з крапелькою в калюжу, а потім, звісно, граємося під гумовими чобітками дітей. Усі ілюстрації подані так, щоб малеча максимально занурилася в історію крапельки, побачила світ її очима.

Історія «Ку-ку» познайомить малечу з Мімі, проте, хто ж він? Та де мешкає Мімі? Протягом історії ви спробуєте розгадати таємничу адресу Мімі, побуваєте у космосі, між хмаринками, у морі, біля хатинки та курника, а Мімі буде підказувати, чи на правильному ви шляху в своїх пошуках. Не зупиняйтеся, ви вже близько, бо ось він – Мімі! Це маленька мурашка, а мешкає він у норах-тунелях разом з іншими мурахами. У цій книжці ілюстрації ведуть нас шляхом пошуків Мімі, разом з яким дитина побуває в різних місцях-ілюстраціях. Це буде захоплива подорож!

Про що книжка «Дир-дир»? Звісно, про машинку Бібі, котра запланувала багато справ. А маленький читач може вирушити в цю пригоду  разом з Бібі. Підвеземо родину відпочивати, завеземо смаколики тваринам, між цим полагодимо колесо, трохи попоїмо та гарненько викупаємося. А після зустрічі з друзями час вирушати додому. А живе Бібі в свого маленького господаря, бо Бібі – іграшкова машинка! – і завтра у них із господарем ще багато важливих справ. Разом із маленькими читачами Бібі може вирушати в нові подорожі, а якщо придивитися уважно, то бачимо, як автівка на сторінках поступово стає все меншою та меншою: справді, як іграшкова.

Серія «Кумедні дірочки» ― це цікаві історії, яскраві, привабливі ілюстрації та елемент корисного дозвілля, які будуть розривати емоційну сферу малечі, покращувати мовлення завдяки залученню звуконаслідування в текст та просто розважати й веселити малих читачів.

Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: