Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книжкові анонси видавництва Ранок
07.12.2023
Что почитать?

З великим задоволенням та радісним очікуванням анонсуємо деякі новинки січня-лютого 2024 року. Рекомендуємо слідкувати за нашими новинками та робити передзамовлення, як тільки їх оголосять. Адже кожна наша новинка – обов’язкова до покупки у бібліотеку дошкільника.

«Динопочуття» - серія, що встигла стати світовим бестселером. Рейчел Брайт у віршованих історіях навчить дітей долати злість та підвищену бентежність, дарувати любов і вміти дружити. Очікуємо у січні з друкарні!
 

 

«Важка торба» - найважливіша книга з наших новинок. Адже розповідає про те, як переживати втрату близької людини. Стане незамінним помічником для дорослих у непростих розмовах з дітьми про горе і втрату. Очікуємо з друкарні у січні.
 

 

«7 Історій» - серія книжечок з історіями для читання кожного дня тижня на дуже популярні і цікаві дітям теми про динозаврів, відьом, принцес і окрема збірка для читання перед сном. Очікуємо в друкарні у січні!
 

 

«101 одноріг» - книга, де на усіх сторінках суцільні однороги! Дуже популярна серед європейської дитячої аудиторії, впевнені, що і нашим маленьким читачам сподобається. Плануємо надрукувати у лютому 2024 р.
 

 

«Маленькі дива природи» - дуже красиве пізнавальне видання про природу і все, що відбувається у ній кожного дня. Книга навчить дитину помічати навіть маленькі дива великої природи. Дуже радимо не пропустити передзамовлення на цю шикарну книгу. Чекаємо її з друкарні у лютому 2024 р.
 

 

Бажаємо вам обрати саме ті книги, що сподобаються вашим дітям. І слідкуйте за нашими новинами!

Товары из этой статьи
Важка торба
Серджей Сара
290,00
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: