Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Комікси, що допоможуть розповісти дітям про війну
23.02.2024
Что почитать?

Комікси продовжують з’являтися на українському книжковому ринку як для дорослих, так і для дітей. Нестримно, неочікувано, або навпаки, очікувано і з захопливими зойками фанів видаються нові графічні романи з віковою категорією від 6 років і до (не будемо ставити межі). В чому популярність коміксів? Що з їх допомогою можна донести сучасним українським дітям?

Асоціювати комікси виключно з історіями про супергероїв вже неактуально. Через комікси дітям подаються детективи, пригоди, казки, діснеївські класичні історії й багато іншого. Розширення сюжетної лінії коміксів логічно розширило й вік читачів. Тепер саме графічні романи пропонують як найкращі книжки для самостійного читання і як книжки, що змушують мозок мислити інакше, а також як книжки, що розповідають знайомі історії по-новому. 

Причин якщо не обрати, то хоча б спробувати дати почитати дитині комікси — безліч. Особливо нам подобається, що комікси передають частину історії у зображеннях, що підживлює цікавість дітей до книжки та допомагає краще уявити описаний світ. А ще за допомогою коміксів діти можуть осмислити важкі теми у легкому форматі.

Війна в Україні якраз одна з таких тем. Почитайте з дітьми комікси про реальні події, які сталися з початку повномасштабного вторгнення, поговоріть про важливе. 

Книжки серії «Коти-захисники» — це не звичайні видання для дозвілля, а важлива частина нашої спільної історії, що зафіксована у простій і зрозумілій дітям формі. Коти-захисники, аналогічно Захисникам України, щодня стають на шлях важкої боротьби проти тих, хто напав на їхню країну. Пригоди захисників стали взірцем мужності, сміливості та гідності, що несе наш народ.

Комікс «Літак-супергерой» розповість історію про щасливу країну, де всі мешканці були дружніми та веселими аж поки на них не напало військо сарани. Ставши пліч-о-пліч мешканці країни зуміли дати відпір ворогу, а головним героєм став літак, що зумів у перші дні відбити рекордну кількість атак.

Комікс «Незламні» висвітлює життя мирної країни котиків, до яких зі зброєю завітали коти-сусіди, аби навчити їх жити за власними правилами. Вчорашні мирні коти швидко навчились захищатися та воювати й загальними зусиллями відправили непроханих сусідів туди, куди їм саме місце — геть з вільної країни. На сторінках дорослі зможуть впізнати історії, що стали легендами, а діти познайомляться з найпершими подвигами ЗСУ.

Купуйте комплект з двох видань — «Літак-супергерой» та «Незламні» з 15 до 29 лютого включно зі знижкою 30%. Ми впевнені, ці комікси стануть частиною вашої домашньої бібліотеки та допоможуть вам разом із дітьми зберегти історію героїчного становлення України в непрості часи випробувань.

 

Команда КЕНГУРУ

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: