Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Лікарка для монстрів»: Кумедні хвороби та небезпечні порятунки
09.04.2024
Что почитать?

Ви досі сушите голову, як зацікавити дитину читанням? Не можете знайти захопливу історію, щоб назавжди забути про страх перед товстими книжками? Рішення знайдене! Лікарка Енні фон Сіхерталль разом із безстрашним людинопомічником Оззі вже мчать на допомогу на своїй балакучій кареті швидкої допомоги! Нагадайте, з якого ви виміру?

Увага! Вашій увазі пропонується суперсерія про геніальну лікарку для монстрів. Вона добре знана серед чудовиськ, завжди летить на поміч до будь-якого хворого навіть у найвіддаленіший вимір. Знає всі ліки та способи їх застосування (але, на жаль, нехтує побічними ефектами). Адже лікар – це не професія, а покликання.

Серія «Лікарка для монстрів» складається з чотирьох веселих частин, кожна з яких трохи менша, ніж 200 сторінок, але яких! Щосторінки безліч кумедних ілюстрацій, підписів та шрифтів. Якщо дитина не захваті від проведення дозвілля за читанням, то ця серія виведе будь-яку норовливу дитину з нечитуна. Доведено Міністерством читання та здоров’я.

Хоча серія має в назві згадку про лікарку, та головним героєм по праву вважаємо звичайного хлопця Оззі. Одного дня, шукаючи підробітку на літо, він бачить чудернацьку картину: якийсь чолов’яга попереду просто розвалюється на частини. Саме так! Невідомо куди шкандибаючи, він губить одну руку, потім — другу, і завиграшки втратив би щось ще, якби Оззі вчасно не підібрав втрачені кінцівки і не звернув увагу незнайомця на таку прикрість.

Виявилось, що цей чоловічок справжнісінький зомбі і просто зараз прямував до відомої монстролікарки Енні фон Сіхерталль, щоб вкотре пришити свої частини тіла. Керований неймовірною цікавістю, Оззі йде з новим знайомим до славнозвісної лікарки.

Вже в передпокої офісу Оззі розуміє, що потрапив у дійсно дивний світ: жодної людини, самі монстри! Делорес – норовлива, саркастична і неймовірно лінива секретарка з щупальцями. Єті Йорік – помічник лікарки, який щойно звільнився. Купа пацієнтів з найдивовижнішими захворюваннями. Й звісно, кричуща Енні фон Сіхерталль (ця дама рідко буває в гуморі). 

Оскільки Йоріка більше немає поряд, щоб допомагати лікарці з пацієнтами, Оззі виявляється мимохіть вплутаним в роботу помічника. Так і розпочалось дивовижне стажування людини в монстролікарні.

Попереду чимало пригод: допомога з розладом шлунку Драконихи, прибирання нескінченних шмарклів Кульки Боба, полювання на няшку та навіть ціле розслідування про низькоякісні ліки, що викликають трансформації!

Це цікаве читання, безсумнівно, розважить юних читачів так само, як і автора під час створення.

Які переваги серії?

Якщо ви все ще сумніваєтеся, чи треба вашій дитині ці книжки, то зверніть увагу:

- автором і ілюстратором серії є одна людина – Джон Келлі, тож малюнки не лише відтворюють текст, а і допомагають ще більше поринути в світ, вигаданий автором.
- абсолютно кожна сторінка проілюстрована і є унікальною, адже шрифти дібрані так, щоб передати характери героїв та зробити читання веселішим.
- не лише текст просочений гумором, а й, безсумнівно, кожен малюнок.
- яскраве оформлення жодну дитину не залишить байдужою до історії.

- цілих чотири книги з непередбачуваними пригодами.
- серію можна читати не за порядком, бо кожна історія є самодостатньою.

А що ще потрібно для гарної дитячої книжки?

 

Вікторія Міхно

Провідна редакторка ВГ «Читайка»

 

 

 

Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: