Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Маленькі дива природи. Сповільнись і споглядай…
02.05.2024
Что почитать?

Від народження в маленькій людині закладено величезний потенціал любові до природи… Малюк відкритий усьому живому, він прагне зрозуміти й пізнати навколишній світ, дізнатися про його таємниці. А який найкращий спосіб познайомитися з дивовижними таємницями природи? Звісно, поспостерігати за життям тварин і рослин. Неспішне споглядання допоможе маленькому любомудрику не тільки отримати перші знання про довкілля, але й навчить любити, дбати, бути уважним і відповідальним, донесе до крихітного сердечка думку про єдність і неповторність всього живого на землі ...

Але не лише це. Останніми роками по всьому світу набирає популярності міжнародний «повільний рух», «уповільнення». Ідея його зародилася в Італії 1999 року. В основі руху лежить філософія уповільнення ритму життя, рівновага, вміння перестати поспішати й почати жити. Деякі міста навіть отримали статус Cittaslow — «повільне місто». Філософія уповільнення як ніколи корисна нам і нашим дітям в умовах постійного стресу сучасного життя, де гаджети займають собою весь життєвий простір.

Уповільнитися, зупинитися, «заземлитися», прислухатися до себе й навколишнього світу, побачити його красу та неповторність… Захопитися, наскільки природа досконала й прекрасна… Саме цього навчить дитину (і батьків теж!) нова книжка «Маленькі дива природи».

Може здаватися, що павутиння на гілці дерева або захід сонця, політ метелика або горобець, що купається в калюжі, — речі маленькі й незначні. Але насправді не такі вони й маленькі. У цій чарівній книжці зібрано 50 таких от «незначних» речей, які, якщо задуматися, є справжніми дивами природи.

Кожен розгрот книжки — це окреме маленьке диво. Мить, що зупинилася, щоб можна було все уважно розглянути. Ось сонечко розправляє крильця та злітає вгору. Лише мить — і воно зникло в небі. Але ця мить залишилася в малюнках, водночас і реалістичних, і трохи вінтажних.

Дитина ставить вам запитання про те, як курча вибирається з яйця або як усередині мушлі з'являються перлини? Докладні відповіді на ці запитання знайдуться у книжці. І ще багато цікавинок для маленького чомусика теж.

А після прочитання книжки надягайте зручний одяг і взуття, озброюйтеся лупою й вирушайте у двір чи парк, на луг чи до лісу, на берег річки чи моря. Щоб «сповільнитися» й на власні очі побачити всі ті чарівні перетворення, які відбуваються навколо…

Юлія Каспарова

Провідна редакторка видавничої групи Каскад

Товары из этой статьи
-20%
Маленькі дива природи
Уильямс Рэйчел
570,00
456,00
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: