Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Мій любий малюк» — книжки про безумовну матусину любов
24.06.2023
Что почитать?

«Мій любий малюк» — це серія з трьох книжечок для найменших із пречудовими зворушливими малюнками та віршиками про любов матусі і дитинчати. У книзі «Моє любе кошеня» йдеться про свійських тваринок, «Моє любе зебреня» присвячене диким, а «Моє любе ведмежа» — лісовим звірятам. Кожна сторінка в книжках серії «Мій любий малюк» містить невеличкий сюрприз з аплікативними елементами, які малюк з задоволенням та користю зможе обводити пальчиками. Це найтепліші, найзатишніші, найдобріші книги, наповнені справжньою Любов’ю. Кожну з них дуже приємно розглядати і читати разом із малюком.

Спочатку читач знайомиться зі звірятком-малюком, перший розворот присвячений знайомству з головним героєм та містить віршик про нього.

На наступному розвороті героя-малюка зустрічає ніжна турботлива матуся, яка показує йому світ.  Зворушливий віршик розказує про те, як мама любить своє маля.

Маленькому читачеві буде цікаво обвести контур звірятка. Буде дуже добре, якщо дорослий при цьому акцентуватимете увагу на частинах тіла тваринки (носик, вушка, хвостик, тулуб, лапки тощо).

Окрім того, є ще чимала низка практичних та розвивальних моментів книжечок «Мій любий малюк»:

  • Дитина познайомиться з різними тваринками та їхніми звичками, розширить уявлення про навколишній світ;
  • Малюк легко запам’ятає простенькі віршики, що сприятиме розвитку його мовлення та пам’яті;
  • Уособлення себе з різними персонажами навчать малого читача ставити себе на місце іншого, тобто розвиватиметься гнучкість його мислення;
  • У маляти розвинеться здатність до співпереживання, співчуття та взаєморозуміння;
  • Гра з книжками допоможе у розвитку дрібної моторики, координації рухів рук та збагатить тактильні відчуття;
  • Є можливість самостійного використання книжечок малюком, адже вони досить міцні та цілком відповідають принципам безпеки;
  • Якщо під час читання увімкнути доречний музичний супровід чи звуки живої природи, це додатково створить атмосферу занурення в сюжет;
  • Ці книжки надають простір фантазії малюка, він залюбки гратиме ролі різноманітних героїв;
  • В разі необхідності ці книжки стануть чарівною паличкою для зняття психоемоційної напруги.

Художниця Наталя Бекшаєва створила без перебільшення магічні ілюстрації, вони обов’язково відгукнуться дитинчаті й відразу викличуть жвавий інтерес. Проте не варто втримувати увагу дитини, якщо вона втомилася.

Та основна магія книжечок серії «Мій любий малюк» полягає в тому, що під час їх читання, тобто гри з ними, дитинка тягнутиметься до матусі за обіймами та поцілунками.  

Всі ми добре знаємо, що любов — чи не єдина річ, якої не буває забагато. Способи висловлювати свої теплі можуть бути різними, то є справою кожної сім'ї. Але маляті точно щодня (і неодноразово) варто говорити, що його дуже люблять, підбадьорювати, підтримувати та вірити в його сили. І чим раніше дитина дізнається про те, як всі мами — і люди, і тваринки — люблять своїх малюків і піклуються про них, тим краще вона почне розуміти світ, що її оточує. І берегти його, шануючи всіх створінь на Землі.

 

Наталія Бокова

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: