Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Нагороди «Ранка» - юним біологам і хімікам!
05.12.2014
Новости
Стало вже доброю традицією, те що восени наше видавництво вітає учасників та нагороджує призерів Хіміко-біологічного турніру імені І. І. Мечникова для школярів 7-11 класів, що проходить щорічно в стінах найстарішого вузу нашого міста - Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна. Не став винятком і 2014 рік. 
Турнір був організований на базі хімічного та біологічного факультетів спільно з Центром довузівської освіти. У ньому взяли участь 130 юних біологів і 80 юних хіміків з Харкова і області. Мета цього турніру - залучити обдарованих учнів до наукової діяльності, а пізніше ці діти  продовжують навчання у вищій школі і нерідко стають талановитими вченими. Тому видавництво з радістю відгукнулося на прохання декана біологічного факультету професора Воробйової Людмили Іванівни і підібрало гідні призи для переможців турніру - 54 книги видавництва «Ранок», серед яких книги «Дивовижна хімія» та «Дивовижна біологія» серії «Про що не розповілі підручники», «Шкільні табліці» з хімії та біології та ін. 
16 листопада відбулося нагородження переможців. Від імені «Ранка» тепло привітала учасників та вручила нагороди призерам О. В. Тагліна, наш автор і однодумець. І учасники, і керівники команд добре знають книги «Ранка» і, звичайно ж, були раді таким подарункам.  
Щорічне свято науки відбулося!
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: