Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Ніч музеїв у Харкові
16.05.2014
Новости
17 травня відбудеться щорічна акція, присвячена Міжнародному дню музеїв. 15 музеїв, галерей і арт-центрів Харкова і області запропонують відвідувачам захоплюючі програми. В рамках "Ночі музеїв" харків'яни і гості міста зможуть ознайомитися з виставками та інсталяціями, відвідати концерти, фаєршоу, театральні вистави, літературні вечори, майстер-класи.

В Національному літературно - меморіальному музеї Сковороди (з. Сковородинівка Золочівського району) о 18.00 розпочнеться бал «Розкішний квітка українського бароко». В Центрі культури і мистецтва (вул.. Пушкінська , 62) відвідувачів зустрінуть біля входу учасники фольклорного гурту «Муравський шлях», і запросять до весняних хороводів, танців і співу веснянок. Харків'яни, захоплені астрологією, побачать моделі стародавніх цивілізацій космосу, фігури інопланетян у Музеї космосу і уфології Харківському планетарії, а у верхньому куполі обсерваторії можна буде побачити в телескоп Юпітер.

В Галереї «Мистецтво Слобожанщини» (Держпром, 4 - й під'їзд) на відвідувачів чекає виступ Харківського рок - клубу і живого театру «Босоногі» з музично - поетичним перформансом за мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки. Арт-проект «Харківські дворики» являє Харківський художній музей. Всі бажаючі зможуть взяти участь у створенні арт-об'єкта старих чобіт "Хронотоп" Муніципальній галереї. Випити кави можна в кафе - шантані в саду Харківського літературного музеюгалереї "Бейт Дан"поспілкуватися з кінорежисером Михайлом Беберашвили і подивитися його фільм «Сади Діоніса». галереї «АВЕК» побачити вироби традиційного мистецтва народів Африки XVIII-XX ст.

Докладно про всіх заходах, місце і час їх проведення можна дізнатися на сторінці Департаменту культури і туризму ХОДА.
Джерело: http://kharkivoda.gov.ua
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: