Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Ніжні книжки — найніжніше спілкування мами й малюка
13.03.2023
Что почитать?

Якій матусі не хочеться бути ідеальною? Звісно, ми розуміємо, що неможливо передбачити та врахувати все, але продовжуємо прагнути досконалості: читаємо літературу про виховання дітей, оточуємо донечок і синочків найкращими забавками, вбираємо у якісний, але й обов’язково гарний, одяг... (Закладаюся, що ви не менше хвилини милувалися крихітними пінетками, обираючи найгарніше у світі взуття для свого немовлятка!)

Нині є чимало інформації про те, як важливо дитині відчувати підтримку й турботу батьків. Але ще не так давно дорослі (зокрема наші з вами батьки) й діти потерпали від радянського спадку — звички знецінювати власні емоції й не висловлювати їх. А потім недолюблені діти виростали й мусили давати раду низькій самооцінці, недостатній упевненості в собі, надмірній потребі у схваленні іншими тощо.

Що ж, ніхто з нас не зможе стати ідеальною матусею або ідеальним татком. Проте, ми можемо дати дітям головне — нашу щиру й безумовну любов — і це вже буде великим внеском у щасливе майбутнє малюка.

Хлопчики й дівчатка, які відчувають любов батьків, з великою вірогідністю виростуть упевненими й відкритими до світу — вони ніби отримують ключі до власної сили.

Саме тому висловлюйте донечці або синочку любов від самого народження, даруйте своє піклування, цілуйте, усміхайтеся, підтримуйте від самісінького початку їхнього життєвого шляху.

Одним із чудових способів висловити малюку свої добрі емоції є серія «Ніжні книжки». Ці картонні книжечки з наймилішими у світі ілюстраціями створив Гвідо ван Генехтен. Він є відомим бельгійським художником і автором понад семи десятків дитячих книжок. Уявіть лише, його видання тішать читачів і читачок по всьому світу вже понад двадцять років!

Гвідо ван Генехтен, відомий бельгійський автор й ілюстратор дитячих книжок.

Сам Гвідо каже, що рано навчився ходити — у віці 10 місяців. Та що його мама завжди дуже пишалася цим і всім розповідала, як рано її синочок почав ходити. Ось що Гвідо побажав малюкам України, які читатимуть «Ніжні книжки»:

«Бажаю всім українським дітям зробити перші хиткі кроки … в цілковитій свободі. І щоб їхні мами й тата, бабусі й дідусі так само пишалися ними».

Перша книжка, що ввійшла до серії, «Цьомаю тебе» — наче мапа поцілунків, які ви можете подарувати своєму малюкові. Читайте її, гортайте сторінки роздивляйтеся милі малюнки та цьомайте донечку або синочка у носик, оченята й пальчики.

Друга книжка серії «Крок за кроком» допоможе малюкові зробити свої перші кроки, а вам — підтримати його в цій справі. Кумедні герої на сторінках вчаться підводитися, стояти і, хоч іноді їм трапляється падати, вони неодмінно навчаться крокувати впевнено. Як і ваш малюк! Одного дня, як каже автор, звертаючись до маленьких читачів і читачок, ти навчишся ходити так чудово, що не захочеш зупинятися.

Третя книжка «Я завжди поруч» покаже малюкові підтримку й турботу, яку виявляють батьки, цілуючи й слухаючи, розчісуючи й граючись. Ця книжка подарує дитині знання про те, що батьки дбають про нього і робитимуть це завжди.

Читання вголос — чудовий спосіб висловити малечі свою любов. Радимо неодмінно ним скористатися! І пам’ятайте, що читати варто навіть найменшим дітлахам — хоча вони й не зможуть промовити слова вдячності у відповідь, але неодмінно відчують вашу лагідність, турботу й таку важливу любов.

Погортайте книжки, роздивіться наймиліші ілюстрації сторінках серії «Ніжні книжки» та оберіть ту, що буде вам до душі (попереджаємо: можливо, ви вподобаєте всі три). Чекаємо на відгуки!

 

Катерина Трофимова,

редакторка ВГ «Каскад_С»

 

Товары из этой статьи
Я завжди поруч
Гвидо Ван Генехтен
215,00
-20%
Цьомаю тебе
Гвидо Ван Генехтен
215,00
172,00
Крок за кроком
Гвидо Ван Генехтен
215,00
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: