Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Нові пазли у скарбничку розвивальних карток
05.04.2024
Что почитать?

Існує дуже багато різних видів пазлів. Їх основний принцип — з’єднання елементів — взятий за основу багатьох розвивальних наборів. У видавничій групі Кенгуру вийшло чимало таких наборів: «З’єднуємо цифри», «З’єднай половинки», «Логічні ланцюжки», «Пазли половинки» та ін. Такі набори допомагають дітям пізнавати через гру нове, а значить, саме час представити новинку — серію «Пазли. Добери пару».

Нові набори ми рекомендуємо для дітей від трьох років. Вони допоможуть познайомитися з навколишнім світом та дізнатися його основні закони та правила.

Отже, що цікавого чекає на малечу? Серія складається з чотирьох наборів: «Явища природи», «Орієнтування у просторі», «Протилежності. Тварини» та «У мене вдома». Кожен набір містить 12 двобічних пазлів. Тобто дитина зможе утворити 6 логічно пов’язаних пар, а потім, перевернувши пазли іншою стороною, подумати та скласти ще 6. 

Пропонуємо відео-огляд серії за посиланням.

Поговоримо детальніше про кожний набір.

«Явища природи» познайомлять малюків з такими поняттями як град, листопад, сніг, а також порами року. Обираючи пазл, до якого потрібно буде знайти пару, прочитайте вголос запитання, що допоможе дітям знайти правильну відповідь. 

«Орієнтування у просторі» — це провідник у доволі складній темі. Всі ці «над», «перед», «за» та інші вказівки часто непросто запам’ятати. Тож пазли з цього набору допоможуть зорієнтуватися у розташуванні предметів, що стане у пригоді й далі, коли дитина буде готуватися до школи. Попрактикуйтесь із пазлами й закріплюйте вивчене, наприклад, на іграшках. Якщо дитині сподобається візуалізація пазлів, це стане гарним підґрунтям у вивченні понять. 

«Протилежності. Тварини» — веселий набір, з яким дитина повторить назви тварин та навчиться знаходити їхні відмінності. «Важкий-легкий», «багато-один», «веселий-сумний» та інші протилежності запам'ятовуються легко, коли дивишся на приклади. До того ж подібні вправи добре розвивають словниковий запас діточок.

Ще один набір серії — «У мене вдома». На перший погляд здається, що тема не потребує додаткового вивчення, проте саме з цими пазлами діти зможуть дізнатись нове визначення знайомих предметів. Додаткові знання ніколи не будуть зайвими! 

Із кожним набором серії «Пазли. Добери пару» заняття вчать дитину міркувати, ставити запитання та відповідати на них, логічно мислити, працювати ручками та пізнавати навколишній світ.

Аби дітям було легше перевірити, чи правильно вони дібрали пазли, на них є спеціальні кольорові зрізи. Якщо пазли дібрані правильно, то на перетині утворяться ідеальні кольорові кола. У разі, якщо пазл з’єднали з неправильною половинкою — кола не співпадуть. Такі тест-кола можуть навчити дитину самоперевірці й додадуть цікавості у навчання. 

Пазли — це один із найдієвіших та найвеселіших видів навчання. Перевірено! 

 

Команда КЕНГУРУ

Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: