Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Переможці Топу БараБука 2023 видавництва «Ранок»
28.01.2024
Жизнь нашего издательства

Переможців Топу БараБука 2023 нарешті оголошено.

Не можемо припинити тішитися такій чудовій новині!

Ми ду-у-у-уже щасливі та натхненні тим, що книжки видавництва «Ранок» потрапили до списку найкращих дитячих і підліткових видань 2023 року й отримали нагороди в наступних категоріях.

Пізнавальна книжка року:

«Скелети і кістки». Ганна Булгакова, ілюстрації Анастасії Лагоди.



Унікальна українська енциклопедія про щелепи, черепи, хребці, зуби, роги й дзьоби. Великі розгорти з віконцями, стильні ілюстрації, добірні факти розворушать цікавість дитини і пробудять її спрагу до наукових відкриттів.

Мальопис року:

«Пес Патрон та Шкарпетковий монстр». Юліта Ран, Катерина Підлісна.

Перший ліцензійний комікс про пригоди героя наших днів та кумира мільйонів. Для коміксу авторка Юліта Ран придумала неймовірний фантастичний сюжет, а талановита художниця Катя Підлісна намалювала ілюстрації. Комікс вийшов яскравий, дуже смішний і абсолютно фантастичний.

Юнацька книжка року:

«Легендарій дивних міст». Анастасія Куликова, Наталія Довгопол, Наталія Матолінець, Ярина Каторож, Ірина Пасько, Дарія Піскозуб, Світлана Тараторіна, Ксенія Сокульська, Альона Сіліна.

Це світ, у якому переплелися казки минулого й події майбутнього. Сучасні українські авторки створили урбан-фентезійні перекази відомих казок, тепер історії Мавки, Синьої Бороди, Телесика, прадавнього Змія й інших героїв розгортаються просто посеред вулиць Львова, Луцька, Донецька, Нікополя. Самі міста мають велику вагу в кожній історії та впливають на перебіг подій на рівні з головними героями.

Цього року БараБука відзначила ювілейний 10-й Топ, і з такої нагоди до довгого списку ввійшло аж 100 найкращих видань року, а до короткого — 50

Вітаємо авторок, ілюстраторок й усіх причетних.  Дякуємо, що обираєте видавництво «Ранок». Продовжуємо створювати книжки, які хвилюють, надихають і запам’ятовуються! Далі — більше!

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: