Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарок за отзыв
25.11.2022
Новости

Поздравляем @ola.true.la.la с победой в нашем еженедельном розыгрыше подарка за отзыв!

На этой неделе команда интернет-магазина ranok.com.ua выбрала этот отзыв:

"Ниточка... Які асоціації викликає це слово у вас? У мене надпотужна асоціація надії? Чи то нитка Аріадни так відгукується, чи то дитяча рахувалочка (1, 2, 2 на ниточці, ниточка рветься і 3) ?

В цій книзі мене з першої миті підкупило кілька речей: милий котик, приємний стиль ілюстрації і мінімалістичний скандинавський дизайн (навіть форзац мені до душі), символізм назви. Тексту небагато, тому можна пробувати з 2 років, на мою думку? А чого варті усі ці тваринки у светриках і шарфиках ? За рахунок білого фону вся увага прикута до головних персонажів. А повз металізовану ниточку і назву на обкладинці неможливо пройти❤️?

Котик Франссон живе у картонній коробці, а зігріває його теплий червоний светрик. В день Різдва він іде на свою звичну прогулянку, милується прикрашеними вулицями, вдихає їх святкові аромати і не помічає, що ниточка від його светра зачепилася, і він поступово зменшується. Йому незвично холодно стає в животик і він знаходить на собі лише кінчик червоної ниточки, яка, немов жива, вискакує з його лапки? Котик біжить за ожившою ниточкою, збираючи її дорогою, але куди ж вона його приведе?

Ця книга вчить нас, що халепа може обернутися великою вдачею, що зламане можна полагодити, що щастя не в речах, а в душах?❤️"

Друзья, напоминаем, что каждую неделю мы разыгрываем сертификат на 200 грн за лучший отзыв. Участвуйте, оставляйте ваши отзывы и выигрывайте новые книги!

 

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: