Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарок за отзыв
09.06.2023
Новости

Поздравляем Веру Акимову с победой в нашем еженедельном розыгрыше подарка за отзыв!

На этой неделе команда интернет-магазина ranok.com.ua выбрала этот отзыв:

 

"Цей день хочу розпочати з відгуку на книгу, яку вчора прочитала, а саме – «Літо без тебе – не літо» Дженні Хан🤍

Декілька місяців тому я розповідала тут про першу частину, тому на продовження я чекала ще більше. У Дженні Хан мені подобається те, що її книги легкі, цікаві та ідеально підходять для того, щоб розслабитися й відпочити.

«Літо без тебе – не літо» не стала виключенням. Це продовження історії про Беллі, Конрада та Джеремайю. Єдина відмінність полягає у настрої книги. Друга частина доволі сумна. Не буду розповідати, чому саме, тому що це стане спойлером для тих, хто ще не читав, але ця подія, дійсно, змінила настрій книги.

Було декілька моментів, коли Беллі трішки дратувала, але я списую це на те, що їй всього 17 і так воно є у дівчат такого віку. А от кінцівка книги дуже заінтригувала. Тепер ще більше чекаю на продовження, тому що хочу дізнатися, кого ж обрала головна героїня.

До речі, якщо ви читали цю історію, то за кого віддали б свій голос: Конрад чи Джеремайя?

  • Погані новини – це єдиний вид новин, що справді не терплять зволікань.
  • Я ніколи не шкодувала про це, жодної секунди. Бо хіба ти будеш шкодувати про найкращу ніч у житті? Звісно, ні. Ти пам’ятаєш кожне слово, кожен погляд.
  • Я хотіла запам'ятати це все, якщо мені більше ніколи не поталанить повернутися в цей будинок. Ніколи не знаєш, коли востаннє відвідаєш якесь місце. Чи побачиш людину.

🎧 Summer of Love – Shawn Mendes і Tainy"

 

Друзья, напоминаем, что каждую неделю мы разыгрываем сертификат на 200 грн за лучший отзыв. Участвуйте, оставляйте ваши отзывы и выигрывайте новые книги!

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: