Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарок за отзыв
05.01.2024
Новости

Поздравляем Оксану Буняченко с победой в нашем еженедельном розыгрыше подарка за отзыв!

На этой неделе команда интернет-магазина ranok.com.ua выбрала этот отзыв:

 

"Книгу Френсіс Бернетт ''Маленька принцеса'' я придбала у подарунок на різдвяні свята, але не втрималась від спокуси прочитати.
Цей роман, перевірений часом, може нагадати дорослій людині прості життєві істини. 
Головна героїня роману, доросла не по літам, Сара Кру, вчить ніколи не впадати у відчай, з гідністю сприймати виклики долі. Життя дівчинки в одну мить змінюється докорінно. Раптово помирає люблячий батько, не залишивши їй спадку. Дівчинка перетворюється з багатійки на злидарку. Щоб вижити, вона змушена важко працювати, потерпати від голоду і холоду. Сара має добре серце, сама голодуючи не проходить повз жебраків, віддаючи останнє. Щоб відволіктися від сумної дійсності, вона уявляє себе принцесою. Але справжня принцеса повинна завжди бути доброю, щирою, триматися попри все. В житті не може бути все безхмарно, але все одно не треба зневірюватися, втрачати надію. 
В житті Сари сталося ще одне чудове перетворення зі злидарки на багатійку. Знайшовся компаньйон батька, який марно розшукував дівчинку понад два роки. Але справжній скарб Сара не втратила: це її добре серце та повага до людей.
Дякую видавництву "Ранок'' за чудову нагоду доторкнутися до класикі світової дитячої літератури."

 

  

 

Друзья, напоминаем, что каждую неделю мы разыгрываем сертификат на 200 грн за лучший отзыв. Участвуйте, оставляйте ваши отзывы и выигрывайте новые книги!

Товары из этой статьи
Маленькая принцесса
Бёрнетт Фрэнсис Элиза
290,00
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: