Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Розумні книжки для розвитку малюків
15.02.2023
Что почитать?

Дитинство зазвичай не обходиться без цупких картонних книжечок, які вчать дитину перших необхідних знань. І це зовсім не дивно, адже такі «картонки» наочні та міцні, а отже довше «протримаються» в долоньках маленьких дослідників. Серія «Смарт-книги» чудово підійде для того, щоб почати розвиток малюка. Нижче розгляньмо книжки, що до неї входять.

Чудово спостерігати за тим, як малюк досліджує світ! Усе йому цікаво, все для нього нове — і це надихає й нас, дорослих, до задивування довкіллям… Мами й тата знайомлять донечок і синочків зі світом, предметами й істотами в ньому. І тут у пригоді стають наші найкращі друзі — книжки!

Із книжечкою «100 перших слів» дитина вивчить свої перші 100 необхідних слів. Тут є овочі, одяг, транспортні засоби, посуд тощо. А книжечка «100 тварин» розповість аж про сотню живих створінь, що населяють нашу планету: сільських, лісових, хатніх, екзотичних… Малюкам неодмінно сподобається роздивлятися яскраві прості малюнки, називати їх і показувати пальчиком.

У книжці «Кольори» на кожному розгорті ви побачите набір об’єктів, оточених рамкою, — усе одного кольору. А в кінці книжечки можна роздивитися порядок кольорів веселки й вивчити їх, запам’ятавши кумедний віршик.

Книжка «Протилежності» дасть вам змогу дослідити такі поняття, як великий — маленький, холодний — гарячий, чистий — брудний та інші. На кожній сторінці розміщено пару предметів із повсякденного життя, які продемонструють малюкові протилежні поняття.

У «Формах та фігурах» на кожній сторінці є зображення відповідної форми або фігури та три подібні до неї предмети. А коли ви з дитиною потренуєтеся впізнавати форми й фігури на сторінках книжки, то легко відшукуватимете їх і на вулиці.

Ну і наостанок — її величність лічба! Без неї жодному малюкові не обійтися, тож «картонок», що вчать лічити, є достатньо. Тільки от наша книжечка дещо незвичайна. Вона вчить лічити на комахах! Ви ж пам’ятаєте, із яким захватом діти роздивляються метеликів, сонечок, гусениць?.. Зізнаюся, що в дитинстві полюбляла колорадських жуків — дуже вже гарні в них смужечки — і збирала їх на дідусевому городі в сірникову коробочку. Проте, вам із дитиною не обов’язково вдаватися до таких екстремальних заходів. Ви можете просто придбати нашу книжечку «Лічимо комах», а після неї почати лічити крихіток усюди, де стрінете!

У цій книжці числа, більші за 10, зображені в особливий спосіб. Якщо ви відкриєте сторінку з числом 12, наприклад, то побачите 12 комах одного виду, проте 10 із них будуть однакові, а інші 2 — відрізнятимуться (наприклад, за кольором). Це допоможе пояснити дитині, як лічити в межах десятків.

До речі, ця книжка не лише навчить лічити, а й познайомить із різноманітними комашками: бабками, сонечками, богомолами, жуками... Та ви вже й самі здогадалися про це, еге ж?

Наостанок додам, що користатися «Смарт-книгами» зручно і приємно. Наші покупці радіють, що у книжок товстенькі сторінки — завдяки цьому їх зручно гортати малюкам. Окрім того, у книжечок заокруглені кутики, що дає змогу максимально убезпечити маленьких дослідників.

 

Отже, «Смарт-книги» дійсно будуть чудовим вибором для допитливих малюків. Придбати їх можна натиснувши тут.

Купуйте, користайтеся, пишіть відгуки! Раді будемо дізнатися вашу думку.

 

Катерина Трофимова,

редакторка ВГ «Каскад_С»

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: