Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Скелети й кістки» — наука без нудьги
21.03.2024
Что почитать?

Чим схожі скелети людини й коня? Чи є у носорога ріг? Хто такі криптозоологи? Енциклопедія-розкладайка «Скелети і кістки» відповість на ці та інші питання, задовольнить цікавість спраглих до знань молодших школярів і розповість безліч «кістлявих» фактів!

Це книжка для тих, хто прагне у форматі гри розім’яти інтелектуальні кісточки та дізнатися нове про будову різноманітних тіл. Розберімо, чому ця книжка найкраща для пізнання дітлахами скелетів і кісток!

1. Якщо ви думали, що енциклопедії-розкладайки видають лише для малечі і дошкільнят, ця книжка переконає у зворотному! Гра-навчання актуальна для дітей молодшого шкільного віку. Читаючи і розкриваючи «віконця», вони дізнаються, що спільного в скелетах усіх ссавців, чим роги відрізняються від кісток і навіть те, як вивчають історію за кістками! З книжки дитина довідається також про будову скелету земноводних, риб і птахів. Величезні розкладні сторінки, яскраві ілюстрації, пізнавальні факти не залишать байдужими допитливих школярів.

2. Біологія — це не лише не нудно, а й місцями навіть… міфічно! На розгортах читачів і читачок зустрінуть кити, динозаври й навіть кентаври. Діти пофантазують, який вигляд має скелет Сфінкса, як з’явилися міфи про циклопів і який скелет мали динозаври, що жили на планеті мільйони років тому.

3. Книжку можна придбати на подарунок, забезпечивши цікаве дозвілля і дітям, і дорослим. Ви будете проводити час, вивчаючи факти і роздивляючись у «віконечах» велику кількість живих істот; побуваєте в музеї кісток, зазирнете на прадавню галявину та навіть на сторінки давньогрецьких міфів. Буде пізнавально!

Молодші школярі — це справжні юні дослідники, що прагнуть пізнати світ. І ця енциклопедія-розкладайка зі скелетами та кістками не лише відповість на велику кількість питань, а й захопить від першої сторінки. Тож гайда відкривати для себе страшенно цікаву науку!

Анна Колесникова

ВГ «Енциклопедії»

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: