Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
У видавництві «Ранок» презентували прем’єрну серію відеоподкастів «Ранкова полиця»
30.10.2023
Что почитать?

У сучасному світі, що стрімко розвивається та перенасичений інформацією, зростає потреба у нових форматах літературного спілкування. Відчуваючи таку необхідність, видавництво «Ранок» представило свій інноваційний проєкт – відеоподкаст «Ранкова полиця».

Перша серія «Ранкової полиці» вже доступна.

 

 

«Ранкова полиця» – це простір для цікавих розмов та дискусій. Гостями програми є письменники, митці, видавці та творчі особистості. Такий формат стає мостом між читачами та літературним світом, пропонуючи захоплюючі діалоги, що розкривають безмежні можливості світу літератури в епоху цифрового прогресу.

Кожен епізод «Ранкової полиці» — це як нова книга на полиці, яка відкривається для читача. Теми подкастів спонукають до роздумів, нових поглядів та думок. Відтак, як і на книжковій полиці, де кожен книголюб може знайти щось на свій смак смаку, подкаст є не лише простором для літературних дебатів, а й місцем для розвитку та вдосконалення читацького розуміння та смаку.

Гостем першого відеоподкасту став видатний український письменник-белетрист, сценарист та журналіст Андрій Кокотюха. Андрій Кокотюха відомий не лише як талановитий письменник, але і як автор захопливих та гостросюжетних детективів. Його серія «Детективи звідусіль» завоювала серця читачів своєю оригінальністю та несподіваними розвитками подій. Автор розповів про свій письменницький шлях, про довіру й авторитет в літературі, про літературні тренди та поради для письменників-початківців. Спілкуючись з Андрієм Кокотюхою, дізнаємося, як він знаходить натхнення для своєї творчості, як вигадує своїх персонажів, і що для нього важливо у світі літератури та жанрах.

Ознайомитися з книгами Андрія Кокотюхи можна за посиланням:

Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: