Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Визначені лауреати літературно-мистецької премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки
18.12.2023
Жизнь нашего издательства

Кінець року традиційно врожайний на премії, відзнаки та нагороди у книжковій галузі. Для видавництва «Ранок» грудень 2023 року став особливим – одразу дві книги нашого видавництва отримали високу державну відзнаку.

15 грудня відбулось засідання комітету з присудження премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва. Ця премія присуджується у двох книжкових категоріях – «Літературні твори для дітей та юнацтва» та «Художнє оформлення книжок для дітей та юнацтва». Обидві категорії – наші!

За результатами обговорення і таємного голосування лавреатами премії імені Лесі Українки стали:

У номінації «Літературні твори для дітей та юнацтва» перемогла книга Андрія Кокотюхи «Врятувати березень» (видавництво «Ранок»).

У номінації «Художнє оформлення книжок для дітей та юнацтва» найбільше голосів набрала книга Катерини Тихозорої в художньому оформленні Олександра Продана «Дім» (видавництво «Ранок»).

Важко переоцінити значення для нас цих відзнак, адже обидві книги написані на тему повномасштабного вторгнення, тему війни, втрат і спротиву. Творчі колективи намагалися втілити в книгах увесь спектр наших почуттів, дій та сподівань. Тішимося, що ці зусилля високо оцінили і держава, і читачі. Дякуємо і творимо далі!

Товары из этой статьи
-20%
Дім. Книжки про важливе
Тихозора Е.
350,00
280,00
-20%
Врятувати березень
Кокотюха А.
270,00
216,00
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: