Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Зворушливі зимові історії
12.11.2023
Что почитать?

Друзі, наближаються найдобріші казкові зимові свята, які дають чудову нагоду присвятити декілька днів виключно своїм близьким, а головне — своїм дітям. Про що мріє малюк напередодні свята? Звичайно, про подарунки, святкові дива і затишні довгі зимові вечори, які цілком можна присвятити спілкуванню з мамою і татом. Про що в цей час думають батьки? Про спокійний відпочинок в родинному колі.

Впевнені, ви знайомі з однією з найпопулярніших та найбільш улюблених дітьми і батьками серією дитячих книг від видавництва «Ранок» — «Зворушливі книжки». Ці книги для дітей користуються шаленим попитом як серед наших юних співвітчизників, так і серед малюків з інших країн. У цих книгах настільки вдало поєднані зворушливі сюжети з чарівними ілюстраціями, що вони самі по собі здатні створити атмосферу незвичайного свята в родині навіть посеред повсякдення. А коли зворушлива захоплююча казка відбувається напередодні найдобрішого свята, то разом з такою книжкою до всієї родини неодмінно приходить магія любові.

Отже, з задоволенням представляємо вашій увазі нову зворушливу книжечку «Мрія цуценяти». Пророкуємо її героям шалений успіх, адже історію про них написала Ірина Сонечко, а ілюстрації намалювала Наталія Стешенко-Дядечко. Це казочка про маленьке цуценя Пончика. Він знає, що взимку святий Миколай кладе подарунки всім дітлахам під подушки, коли малеча спить. Та Пончик мріє не тільки про подарунок, а й про зустріч із найдобрішим чарівником. Чи здійсниться заповітна мрія цуценяти, якщо воно всім серцем повірить у диво?

Немає нічого більш затишного і родинного, аніж завершити галасливий святковий день вечором з доброю зимовою казкою «Мрія цуценяти». Почитайте, роздивіться малюночки, поговоріть про пригоді героїв, запропонуйте юному читачу намалювати їх тощо. Перед сном разом з малям сплануйте завтрашні розваги, най він засинає з думкою про цікаве продовження свята. Наступного дня за можливості зліпіть разом сніговика, покатайтесь на санчатах, вдаючи з себе цуценя Пончика та його друзів — каченя і баранчика. Залучіть до гри когось з членів родини або ж друзів, сусідів — буде весело! Влаштуйте змагання команд. Вдома, після веселих хатніх ігор та забав, попросіть дитину пограти в цуценя Пончика, що прибирає в кімнаті. І, звичайно, побудьте для дитини найдобрішим чарівником в світі — святим Миколаєм!

Інколи мами юних непосидьків жаліються на те, що вони читають книжку вголос, а малий бешкетник начебто й не слухає, бо займається власними справами. Досвід показує, що і в таких випадках дитина уважно слухає дорослого й співпереживає героям. У цьому легко переконатись, запитавши у дитини щось по тексту, і почувши її правильну відповідь. Рано чи пізно її все одно зацікавлять малюночки: в «Мрії цуценяти» вони надзвичайно яскраві й дотепні. У цей момент заведіть з дитиною діалог по ілюстраціях, разом станьте співучасниками «літературного» творчого процесу.  

Такі зимові свята в родинному колі не тільки принесуть щирі позитивні емоції всій родині, а й допоможуть краще зрозуміти малюка, його інтереси. Зимові свята, проведені в компанії зі зворушливими книжечками видавництва «Ранок», цуценям Пончиком та його друзями, неодмінно залишаться яскравими подіями, які ваша дитина, ставши дорослою, буде частенько пригадувати і влаштовуватиме такі свята вже для своїх дітлахів. А дорослі отримають купу позитивних емоцій і від палаючих оченят маляти, і від казкового світу, в який, завдяки героям історії «Мрія цуценяти», зануряться разом з дитиною. На кожному розвороті втілено стільки доброти та зворушливості, що навіть до найповажнішого дорослого повертається дитяча віра в добро, дива та любов.

Тож подаруйте своїй родині на свята нову зворушливу книжечку «Мрія цуценяти» — і здійсняться мрії та святкові сподівання й ваші, й малюка!

 

Бокова Наталія

Товары из этой статьи
Мрія цуценяти
Ирина Солнышко
220,00
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: