Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Котулаки. Хто такі котулаки

Котулаки. Хто такі котулаки
Котулаки. Хто такі котулаки
Котулаки. Хто такі котулаки
Котулаки. Хто такі котулаки
Котулаки. Хто такі котулаки
Котулаки. Хто такі котулаки
Акция -20%
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Котулаки. Хто такі котулаки

Издательство:
Издательство "Ранок"
360,00 грн
288,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: R1367001У
  • ISBN: 9786170974983
  • Вес: 0.35
  • Формат, мм: 165х210
  • Количество страниц: 104
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 7-10
  • Обложка: Твердая
  • Иллюстрации: Цветные
Аннотация

Брати-близнюки Лев і Мирчик мріють навчитися перекидатися на диких звірів. Тому вирушають у селище вередливих відьом і відьмаків, де зустрічають свою прабабусю Малину Зловісну та двоюрідну сестру Ладу. Їм відкривається таємниця котулаків, однак це лише початок. Уклавши угоду з вередливими мешканцями Доброго Дуба, діти їдуть до Києва шукати легендарну бібліотеку Ярослава Мудрого. Які саме книжки потрібні котулакам? У чому полягають секрети хатини звірулаків і захаращених київських підвалів? Читайте в першій книжці серії «Котулаки».
Повість написала Галина Ткачук — відома дитяча письменниця, лауреатка багатьох літературних премій, зокрема Книга року ВВС, Топ БараБуки, «ЛітАкцент року».
Ілюстрації створив Іван Кравець — відомий художник-графік, ілюстратор, учасник і лауреат мистецьких виставок  в Україні і за кордоном з 1982 року.
Особливості видання: елементи обкладинки, що світяться в темряві!

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Тетяна
10.12.2023
Весела гарна історія. Дітям було цікаво. Гарна якість, багато малюнків. Дякую.
user @shpikelka
25.11.2023
Отже, Нік, "Котулаки". Сподобалось чи ні? 🐈‍⬛ Сподобалось. 🐈 Можна докладніше. Що саме сподобалось? 🐈‍⬛ Історія. Мені було смішно. Особливо, коли сусід Мамонт Мовчазний варив дітям зілля з холодцю! 🐈 Що ти нового дізналась з цієї книжки? 🐈‍⬛ Як робити котулаче зілля, наприклад. І як чаклуни отримують свої призвиська. 🐈 Якби ти була чаклункою як би тебе звали? 🐈‍⬛ Ніка Мовчазна або Ніка Неговірка, або Ніка Тиха. Та Мовчазна мені підходить найбільше, бо я багато балакаю. 🐈 На яку тварину ти б хотіла перекидатися? 🐈‍⬛ На собаку! Ой, ні, мам, не треба на собаку. На Вовка! Я б була вовкулакою! 🐈 Малюнки сподобались з обкладинкою? 🐈‍⬛ Так-так, малюнки супер. А обкладинка подобається коли світиться. 🐈 Ну що ти радиш читати цю книжку іншим? 🐈‍⬛ Ннннннн так!! Тому що всі дізнаються про класних героїв таких як Малина Зловісна, Мамонт Мовчазний, Комариха. Я хочу сказати, що це буде смішно. 5 копійок від мами: обкладинка й правда могла б бути красивішою та її витягує те, що вона й справді світиться. Такої книжки у нас ще не було. А от малюнки всередині книжки дуже сподобались. Незвичайні за формою та кольором абсолютно підходять до історії. Ну і самі "Котулаки" це класичний прийом, коли Галина Ткачук бере тебе за руку й тащить у чарівний світ, який ніби то за рогом знаходиться, а ти його не помічав. Перевертання на тварин, класні жарти та харизматичні герої не дають шансів залишитися байдужим до цієї історії
user @oksamytka.blazhevska
13.11.2023
Хотіли б перетворитися на кота? У книжці Галини Ткачук "Хто такі котулаки" є рецепт магічного перетворення на котів. Я скористалася і тепер пишу цей відгук лапками, бо стала котулакою😻 Повірили? 😆 До речі, про білкулак, хом'якулак та інших людей, які перетворюються на тварин, йшлося у книжці "Білка Квасоля та Опівнічний Пожирака". Це дуже дотепний текст про давній Київ. Очевидно, письменниця вирішила далі творити фентезійний світ давнього Києва і написала історію "Хто такі котулаки". Мирчику і Леву минуло 9 років, а саме після цієї дати можна навчитися перетворюватися у якусь тварину. Але, як твердить легенда, треба знайти того, хто тебе навчить, а для цього піти у селище відьом і відьмаків за межами Києва, яке треба було шукати за розпізнаками😅. Хлопці завітали до своєї прабабусі Малини Зловісної. До речі, неймінг у тексті оригінальний і дуже смішний. Прабабусю звати Малина Зловісна, але вона, навпаки, дуже добра, хоча почала звикати до свого прізвиська і стала навіть трохи зловісна👻😆 А сусіда Малини Зловісної звати Мамонт Мовчазний, але він, навпаки, дуже говіркий, як авторка пише, "триндливий"😅 Герої книжки дізнаються, яке ж зілля треба приготувати, щоб стати котулакою. Але це виявляється не так і просто, бо мешканці відьмацького селища Добрий Дуб досить вередливі і не бажають одразу розкривати свої таємниці. А ще діти знаходять книжку "Хищий хвощ проти чорного лелеки" і бачать там печатку з лейблом бібліотеки Ярослава Мудрого. Так-так, саме тієї бібліотеки, про яку ви подумали. І, звісно, хочуть її знайти, а для цього мандрують київськими підвалами в образі котулаків. Добре бути котом, правда? Я прочитала цю книжку дуже швидко: там короткі розділи, смішні діалоги і пригоди. І - знову! - виявила, що "далі буде", бо це перша книжка серії "Котулаки"😻 До речі, ця книжка справді магічна - вона світиться у темряві✨. Я перевіряла✅
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги