Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Летті Ґвінґілл. Цитадель друїдів. Книга 2

Летті Ґвінґілл. Цитадель друїдів. Книга 2
Летті Ґвінґілл. Цитадель друїдів. Книга 2
Летті Ґвінґілл. Цитадель друїдів. Книга 2
Летті Ґвінґілл. Цитадель друїдів. Книга 2
Летті Ґвінґілл. Цитадель друїдів. Книга 2
Летті Ґвінґілл. Цитадель друїдів. Книга 2
Летті Ґвінґілл. Цитадель друїдів. Книга 2
Акция -20%
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Летті Ґвінґілл. Цитадель друїдів. Книга 2

290,00 грн
232,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1573004У
  • ISBN: 9786170983756
  • Вес: 0.46
  • Формат, мм: 130х200
  • Количество страниц: 384
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 12-16
  • Обложка: Твердая
  • Иллюстрации: ч/б
Аннотация

Друга книга неймовірної фентезійної історії про Летті Ґвінґілл занурить у світ друїдів, сповнений не лише магією, а й небезпечними таємницями. На Летті сипляться питання. Чому Герман враз перемінився? Що це за пророцтво, про яке всі говорять? Ще й Верховний Друїд вочевидь щось приховує… Що ж, тепер у дівчини немає іншого шляху, окрім як з усім цим розібратися.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @book_warmth
21.04.2024
Як же ж я радію, що дочекалась продовження цієї неймовірної історії! 🌳Цього разу 16-річна Летті через відкритий портал потрапляє у світ древніх друїдів. Скільки ж неймовірних відкриттів чекає на юну мандрівницю! Величезне 7-ярусне місто, що нагадує старовинну фортецю, таїть у собі неймовірну кількість таємниць. Летті мріє відшукати свою родину і зрозуміти, чому батьки покинули її у світі людей. Для цього вона погоджується пройти обряд Посвячення та Ініціацію. Котра із стихій🔥🌊🌍 💨прийме дівчину? І чи зможе вона подолати всі випробування, які випали на її долю? 🌳Звичаї і традиції друїдів, пантеон богів, друїдський тайнопис, цикл кельтських свят, гороскоп друїдів, древня магія та чарівні створіння 🦄🐺- все це очікує читача на сторінках цього твору. А ще бал, чудові сукні, магічні фанти та величезний ярмарок з різноманітними дивовижами. Але не думайте, що тут дуже солодко. Політичні інтриги, бажання втримати владу за будь-яку ціну, людські жертвоприношення і безліч пасток очікують на Летті. За кожну помилку тут доводиться платити життям. 🌳Першу частину я читала навесні минулого року - і це був захват! Скажу відверто, я трохи переймалася, бо вже призабула деякі деталі, але даремно. Зорієнтувалася я досить швидко. У авторки легка манера оповіді. Вона так детально описує цей світ, що перед моїми очима неначе складався об'ємний 4-D пазл. І я всотувала кожне слово, кожне речення, боячись загубити якусь частинку, без якої картинка буде неповною. Авторка переплітає свою розповідь з реальною історією Уельсу, міфами та лендами давніх кельтів. Книга пересипана уривками з балад, а ще тут є QR-коди, які дозволяють глибше відчути магічну атмосферу цього твору. Зізнаюсь чесно, я не хотіла, щоб ця книга закінчувалась. Максимально розтягувала читання, щоб якомога довше залишитись у цьому таємничому світі, який наповнював моє серце чарівною казкою і вогниками щастя. 🌳Як і Летті, авторка з початком війни в Україні змушена була покинути свою домівку. Цю книгу Єва Сольська присвятила своєму рідному місту-Цитаделі Харкову і всім харківцям. Ми незламні і "ми досі тут".На зло всім ворогам!💙💛
user @natakondratyuk2020
23.03.2024
Я так чекала на цю книгу! І от нарешті вона на моїй полиці. Тиждень дивилася на неї, розглядала обкладинку і ніяк ненасмілювалася розпочати читання. Відкладала цю солодку мить на потім. Бо знала, щойно зустрінуся з Летті, то не зможу відірватися. Так було з першою частиною. Так сталося й цього разу. Я читала книгу, знайомилася зі світом друїдів, мандрувала з головною героїнею, проходила з нею усі випробування. Літала вітром, падала дощем, спалахувала вогнем, пробивалася з землі чарівним деревом, закохувалася і розчаровувалася. Боролася з власними демонами і шукала відповіді у своєму серці. Я жила в світі друїдів, бо завдяки детальним описам бачила й відчувала кожного персонажа, кожну рослинку, насолоджувалася ароматом друїдського чаю та смаком незвичайних наїдків. Це була фантастична пригода! Єво, ти вмієш захопити! І заінтригувати. Бо друга частина (втім як і перша) перервалася на найцікавішому!.. Це захоплива і яскрава історія, яку я раджу почитати і підліткам, і дорослим.
user Наталія
12.03.2024
Дуже гарно вимальований всесвіт! Читати - саме задоволення. Захоплює навіть більше, ніж перша частина. Один кінь - чого вартий))) Трохи трагічніший, ніж хотілося б, фінал цієї частини, на щастя, завершується "хеппі-ендом". Раджу прочитати.
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги