Організація харчування дітей у ЗДО
Код:123-ДНВ132
Кількість сторінок:192
Формат, мм:145х210
Weight:0.1400 кг
Обкладинка:М'яка
Анотацiя Заклади освіти мають розробити, увести в дію та працювати за НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) — системою управління безпечністю харчових продуктів. На допомогу керівнику ЗДО ми створили посібник, у якому містяться усі нормативно-правові документи та зразки ведення документації щодо впровадження системи безпечного харчування. На сторінках посібника запропоновано: - Перелік нормативно-правових документів щодо організації харчування дітей у ЗДО. - Орієнтовні зразки ведення документації. - Орієнтовну картотеку страв. - Зразки оформлення документації. - Програми-передумови. - Особливості складання двотижневого меню за сезонами в умовах ЗДО. | Вiдгуки Залишити вiдгук Залишити вiдгук | |||||
РОЗПОВIСТИ ДРУГУ

При надходженні товара
Ви отримаєте електронного листа
про його наявність
При надходженні товара
Ви отримаєте електронного листа
про його наявність (Код: 123-ДНВ132).