Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Спадок Готорна

Спадок Готорна
Спадок Готорна
Спадок Готорна
Спадок Готорна
Спадок Готорна
Спадок Готорна
Спадок Готорна
Спадок Готорна
Спадок Готорна
Спадок Готорна
Акция -20%
Хит
  • Возможна доставка за границу
  • От автора бестселлеров «NEW YORK TIMES»
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой
  • Лучшая книга по выбору A Kirkus Reviews 2020
  • Найкращій твір для молоді 2021 за версією YALSA!

Спадок Готорна

450,00 грн
360,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Н154002У
  • ISBN: 9786170986474
  • Вес: 0.62
  • Формат, мм: 145x210
  • Количество страниц: 400
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-18
  • Обложка: Твердая
Аннотация

У другій частині серії «Ігри спадкоємців» Айворі продовжує збирати пазл, розгадуючи головомку мільярдера Тобіаса Готорна, чиї статки вона успадкувала. Дівчина все ще частина гри. Чи це вже не гра? Чому день народження Айворі оповитий секретами? Чи допоможе тест ДНК розплутати ці сімейні інтриги? Хай там що задумував собі старий Готорн, залишаючи спадок, та Айворі вирішує, що вона тут не для того, щоб її використовували.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @zhanna_shkolna
22.07.2024
Айворі продовжує розбиратись, чому саме вона втягнута в небезпечну гру із спадком ексцентричного Тобіаса Готорна. Ще більше таємниць, ще більше небезпеки, ще більше розкоші та гарячий молодих хлопців. Та найперше - це не втратити голову, а йти до своєї мети. Та чи вдасться це Айворі? 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 Загалом книга мені сподобалась, бо була інтрига, хороша доза флірту та іскор між головними героями. Та й Айворі нарешті зробила вибір (хоча не факт, подивимся в наступних частинах 😏). Я люблю книги, де сюжет затягує з перших хвилин і ти читаєш, аби ж дізнатися, що там далі. От ця серія саме з таких. Шалена динаміка та незліченна кількість таємниць. І ось тут вилазить мінус цієї книги - занадто заплутані родинні звʼязки та занадто розумні підлітки 😂 Бо чесно вам скажу, я верталась інколи до попередніх сторінок, щоб зрозуміти хто кому брат, сестра, сват, кум, дитина, внучка. Голова йшла обертом від такої кількості дієвих осіб. І ось ці загадки хитровжвреного діда, які герої розгадують за лічені секунди. І до речі, всі разом знають відповідь на все. Я такому не дуже вірю. Тому це стало мінусом для мене. Але в цілому книга чудова. Серію продовжуватиму читати однозначно. Бо інтрига шалена і цікаво дізнатись, що ж там далі.
user @janyjay_books
08.07.2024
Ще більше загадок і несподіваних поворотів. Читаючи першу частину, я думала: "Куди вже більше?" Але виявилося, що є куди. Айворі з братами Готорн продовжує шлях Тобіаса, рухаючись від однієї небезпечної загадки до іншої. Ставки подвоїлися, і гра стала ще небезпечнішою!🗝 Таємні послання, коди, зашифровані тексти, подорожі за межі маєтку з постійною загрозою – це те, що чекає вас у цій історії. І, звісно ж, любовний трикутник: Айворі не може обрати між холодним Ґрейсоном, який її відштовхнув, але не покинув, і "гарної неприємності" Джеймсоном, для якого гра завжди на першому місці. Я з тих читачок, які слухняно йдуть туди, куди веде автор і потрапляють у кожну засідку. Томі ці Американські гірки я відчула на повну 🎢. Так, тут багато пафосу та нереальних співпадінь, але мені це байдуже. У таких книжках я насолоджуюся: ❤️‍🔥 небезпечними пригодами та загадками ❤️‍🔥 гарними хлопцями з гострим розумом, які звикли, що світ завжди підкоряється їх волі ❤️‍🔥 розумною та стійкою героїнею, яка точно достойна цих хлопців ❤️‍🔥 великими статками, розкішшю та їх можливостями ❤️‍🔥 хімією між героями, помноженою на азарт, таємниці та небезпеку Звісно всім раджу цю легку серію, особливо якщо схопили нечитун. Величезний плюс - книги чіпляють увагу з перших сторінок, але є і мінус - вони закінчуються так, що ти маєш одразу брати продовження! А спати коли?🙈 🌟Моя оцінка: 100 із 10.
user @natasha_kostyrya
30.06.2024
"Спадок Готорна" - це друга частина надзвичайно популярної серії "Ігри спадкоємців" Дженніфер Лінн Барнс. У нас поки видано 2 частни, але я не думаю, що на наступні довдеться довго чекати ☺️ Ця книга, як і попередня, пропонує читачам багато загадок, інтриг і любовний трикутник. І сподіваюся, що ви прочитали першу частину, бо тут можливі сполери. Айворі продовжує жити в маєтку Готорнів із онуками, яких майже виключили із заповіту старшого Готорна. І це викликає багато незручностей, хоча б через те, що життя Айворі постійно під загрозою. Бо постійно з'являється хтось хто хоче вивести її з гри. Друга книга більше розкриває минуле Айворі та чому саме її обрали на роль спадкоємиці статків. І якщо чесно, то я до останнього думала, що вона тісно пов'язана з Готорнами. Але добре, що придумали таку штуку як ДНК-тест, бо це було б дуже жорстоко до читачів, якби мої здогадки виявилися правдивими 🤭 А також велика увага звертається на побудову стосунків у її новому світі. Для Айворі це абсолютно новий світ. Тепер вона в царстві надбагатих з якими вона ніколи раніше не спілкувалася.Тому в її житті з'являється багато викликів та PR-катастроф. Але ж це не найбільша проблема. І те на що я звертала увагу, мабуть, найбільше, це Грейсон та Джеймсон Готорни. В цій частині більше уваги приділяється Грею, що мене трішки засмутило, але він такий же магнетичний як і його брат, тому я не дуже й жаліюся. Хоча я вже казала, що я однозначно в команді Джеймі, який є таким милим. Про дитинство хлоців теж було дещо сказано і я з упевненістю можу сказати, що ненавиджу їхню матір. А ще тут Грей та Неш дізнаються про своїх батьків, бо ж раніше жоден із братів не знав нічого про них. Я знаю, що багато читачів не є прихильниками любовних трикутників (я серед вас), але я вважаю, що цей гарно прописаний. Не переграно. І точно відчувається природно. Немає ніяких сварок чи закулісних ударів ножем у спину. Айвері відчуває сильний зв’язок з обома хлопцями. Не дивлячись на те, що я не розгадала жодної загадки і жодна з моїх теорій не була правильною, я все одно залишилася у захваті від книги.
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Ігри спадкоємців
Дженнифер Линн Барнс
450,00 грн
Спадок Готорна
Дженнифер Линн Барнс
450,00 грн
900,00 грн
756,00 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги