Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Навколо світу з паном Водицею. Світ пана Водиці

Навколо світу з паном Водицею. Світ пана Водиці
Навколо світу з паном Водицею. Світ пана Водиці
Навколо світу з паном Водицею. Світ пана Водиці
Акция -20%
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Навколо світу з паном Водицею. Світ пана Водиці

95,00 грн
76,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: N1156003У
  • ISBN: 9786170954091
  • Вес: 0.25
  • Формат, мм: 170х250
  • Количество страниц: 32
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 3-5
  • Обложка: Твердая
Аннотация
Книжки серії "Світ пана Водиці" відомого на весь світ автора та ілюстратора Аґостіно Траїні познайомлять малечу з основними поняттями про нашу планету: як виростає дерево, як утворюється шторм, куди дівається вода. А кумедний та простий виклад інформації допоможе дітям зрозуміти, які процеси відбуваються у тілі людини та у довкіллі.
Читать полностью
Отзывы покупателей
user @book_warmth
25.04.2024
Цього разу 16-річна Летті через відкритий портал потрапляє у світ древніх друїдів. Скільки ж неймовірних відкриттів чекає на юну мандрівницю! Величезне 7-ярусне місто, що нагадує старовинну фортецю, таїть у собі неймовірну кількість таємниць. Летті мріє відшукати свою родину і зрозуміти, чому батьки покинули її у світі людей. Для цього вона погоджується пройти обряд Посвячення та Ініціацію. Котра із стихій🔥🌊🌍 💨прийме дівчину? І чи зможе вона подолати всі випробування, які випали на її долю? 🌳Звичаї і традиції друїдів, пантеон богів, друїдський тайнопис, цикл кельтських свят, гороскоп друїдів, древня магія та чарівні створіння 🦄🐺- все це очікує читача на сторінках цього твору. А ще бал, чудові сукні, магічні фанти та величезний ярмарок з різноманітними дивовижами. Але не думайте, що тут дуже солодко. Політичні інтриги, бажання втримати владу за будь-яку ціну, людські жертвоприношення і безліч пасток очікують на Летті. За кожну помилку тут доводиться платити життям. 🌳Першу частину я читала навесні минулого року - і це був захват! Скажу відверто, я трохи переймалася, бо вже призабула деякі деталі, але даремно. Зорієнтувалася я досить швидко. У авторки легка манера оповіді. Вона так детально описує цей світ, що перед моїми очима неначе складався об'ємний 4-D пазл. І я всотувала кожне слово, кожне речення, боячись загубити якусь частинку, без якої картинка буде неповною. Авторка переплітає свою розповідь з реальною історією Уельсу, міфами та лендами давніх кельтів. Книга пересипана уривками з балад, а ще тут є QR-коди, які дозволяють глибше відчути магічну атмосферу цього твору. Зізнаюсь чесно, я не хотіла, щоб ця книга закінчувалась. Максимально розтягувала читання, щоб якомога довше залишитись у цьому таємничому світі, який наповнював моє серце чарівною казкою і вогниками щастя. 🌳Як і Летті, авторка з початком війни в Україні змушена була покинути свою домівку. Цю книгу Єва Сольська присвятила своєму рідному місту-Цитаделі Харкову і всім харківцям.
user @yana_osennay
25.04.2024
Цi невеличкi енцiклопедiï познайомлять дiтей з основними поняттями про нашу планету: як виростає дерево, як утворюється шторм, куди дівається вода.🌳 А кумедний та простий виклад інформації допоможе дітям зрозуміти, які процеси відбуваються у тілі людини та у довкіллі.🌞 Хлопчик i Гусак вирушають у різні подорожі,у супроводi пана Водицi: морем на човнi.Вони нехтують застереженнями про те,що море мiнливе,i запливают надто далеко.Пан Водиця та Повiтряна панi вирiшують iх трохи провчити.Однак ситуацiя виходить з-пiд контролю i легкий вiтерець перетворюється на ураган.🌊 Пан Глобус пропонує вирушити в навколосвiтню подорож.Вiд вкритоï льодом Гренландiï до тропiчних джунглiв Амазонки.Всюди на них чекає зустрiч з паном Водицею.Навiть у спекотнiй пустелi Африки!🌍 Хлопчик захворiв i дуже пiтнiє.Лiкарка радить йому пити багато води.Але навiщо?Пан Водиця вирушає в подорож тiлом хлопчика,щоб розповiсти навiщо живим iстотам вода i чому так важливо щодня поповнювати ïï запаси.💧 Хлопчик i гусак заснули на новенькому дерев'яному лiжку.I ïм обом наснився сон,як пан Дерево розповiдав друзям iсторiю свого життя. Як вiн народився маленьким насiннячком,як подорожував,як засинав восени й зимував пiд захистом пана Водицi.Такоï iсторiï ви ще не чули!🌳
user Катерина
13.12.2022
Поку про книжку сказати не можу,відгук про неї додам трошки пізніше,коли дітки отримают її в подарунок від Миколая,але хочу зауважити про чудову роботу інтернет магазину видавницва! Ввійшли в положення,дуже швидко відправили,дуже вдячна я і всі батьки!
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер