Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Таппі та святковий торт

Таппі та святковий торт
Таппі та святковий торт
Таппі та святковий торт
Таппі та святковий торт
Таппі та святковий торт
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Таппі та святковий торт

220,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: С1566003У
  • ISBN: 9786170981820
  • Вес: 0.34
  • Формат, мм: 195х240
  • Количество страниц: 48
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 4-7
  • Обложка: Твердая
  • Иллюстрации: Цветные
Публикации по теме
Аннотация

В книге «Таппи и праздничный торт» вас ждет 10 веселых рассказов. В этих небольших историях хороший викинг Таппи вместе с друзьями празднует день рождения, спасает домик бобра от весеннего половодья, возвращает солнцу потерянный лучик… Да чего только они не делают! А главное, что их приключения учат добру, взаимопомощи, любви к нашему красочному миру и полны прекрасного юмора. И благодаря цветным и теплым иллюстрациям мы видим события как на самом деле! Скорее заказывай книгу, ведь Таппи уже заждался знакомства с тобой.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Natali_serobabina
07.09.2023
Вікінги бувають різні Войовничі, лихі, зухвалі, після яких на землі не лишається живого місця🔥 А є Таппі, і він повна протилежність усталеному образу вікінга. Адже до цього здорованя так і хочеться впасти в мʼякі обійми та почути щось добре і підтримуюче. Завдяки @ranokcomua молодші читачі поринуть у світ захопливих пригод Вікінга Таппі та його друзів - оленя Гиготуна, бобра Гризóтека, білки Шурхотілки, ведмедя Товстуна…і все це на тлі Шепотливого Лісу, де пори року змінятимуть одна одну, а дні друзів будуть сповнені яскравих вражень. А якщо щось піде не за планом, на допомогу прийде Таппі - завжди справедливий і розсудливий. І завдяки цим збіркам історій діти ще більше цінуватимуть дружні стосунки, любитимуть яскраві барви життя, а також розвинуть гарне почуття гумору👌🏼
user Ірина
28.08.2023
Оскільки ми з сином вже знайомі з творами Марцина Мортка, то з нетерпінням чекали на новинку видавництва «Ранок»: серію про вікінга Таппі. І скажу не дарма чекали!!! Серія просто вау! Розпочали ми з «Таппі та святковий торт» - збірки історій про вікінга та його друзів. Які лише пригоди на них не чекають: і напад троля, і знайомство з забудькуватим велетнем, і порятунок бобрової хатинки від повені, і майже детективна історія пошуку улюбленої подушки Гиготуна. І до речі, Гиготун - це взагалі наш з Іванком улюбленець, бо важко не закохатися в цього непосидючого харизматичного північного оленя) Але саме головне, що кожна історія сповнена добром, взаємодопомогою, любов’ю до навколишнього світу, а ще хорошим гумором. А які смачні ілюстрації: одне перевтілення старої верби Скреготухи чого варте! Не знаю як Ви, а ми з Івасем побігли читати наступну частину серії - добре що їх вже є декілька)
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги