Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарок за отзыв
01.09.2023
Новости

На этой неделе команда интернет-магазина ranok.com.ua не смогла выбрать только один отзыв, поэтому у нас аж три победителя в нашем еженедельном розыгрыше подарка за отзыв!

 

Поздравляем Ирину Назарчук:

"Оскільки ми з сином вже знайомі з творами Марцина Мортка, то з нетерпінням чекали на новинку видавництва «Ранок»: серію про вікінга Таппі. І скажу не дарма чекали!!! Серія просто вау! Розпочали ми з «Таппі та святковий торт» - збірки історій про вікінга та його друзів. Які лише пригоди на них не чекають: і напад троля, і знайомство з забудькуватим велетнем, і порятунок бобрової хатинки від повені, і майже детективна історія пошуку улюбленої подушки Гиготуна. І до речі, Гиготун - це взагалі наш з Іванком улюбленець, бо важко не закохатися в цього непосидючого харизматичного північного оленя) 

Але саме головне, що кожна історія сповнена добром, взаємодопомогою, любов’ю до навколишнього світу, а ще хорошим гумором. А які смачні ілюстрації: одне перевтілення старої верби Скреготухи чого варте!
Не знаю як Ви, а ми з Івасем побігли читати наступну частину серії - добре що їх вже є декілька)"

 

Поздравляем Галину Шевцову:

"Книга Олени Грицюк «Чернигів-2022. Війна цивільними очима» вийшла надзвичайно цікавою у багатьох планах.
Документальна історія про особистий досвід війни авторки органічно поєднується з романтичною історією кохання. Життя розвивається за своїми законами, навіть у найскрутніші часи. І це дуже оптимістично. Образи, в книзі живі й динамічні, все описане ніби то бачиш своїми очима. Від першого до останнього рядка від книги не відірватися. 
Особлива подяка за оформлення. Надзвичайно гарні авторські ілюстрації вдало поєднані з креативним макетом. Книга в цілому може розглядатися як витвір видавничого мистецтва. Мої щирі вітання автору та видавцям!"

 

Поздравляем Елену Лободу:

"Книжечка-інтерактив!!!" - такі слова сказала дитина, яка взяла її до своїх рученят!😇
Наклейки-то справжня знахідка!
Виховання почуття справжнього патріотизму та любові до малої батьківщини та рідної України тепер ще й через виконання цікавих та креативних завдань!💙💛 
Щиро бажаю натхнення в подальшій творчій роботі! Я в захваті від роботи видавництва «Ранок»!!! 
Тримайся, Харків! Все буде Україна!"

 

Друзья, напоминаем, что каждую неделю мы разыгрываем сертификат на 200 грн за лучший отзыв. Участвуйте, оставляйте ваши отзывы и выигрывайте новые книги!

Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: