Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Вигнанці. Книга 3

Вигнанці. Книга 3
Вигнанці. Книга 3
Вигнанці. Книга 3
Вигнанці. Книга 3
Вигнанці. Книга 3
Вигнанці. Книга 3
Вигнанці. Книга 3
Акция -20%
  • Возможна доставка за границу

Вигнанці. Книга 3

Серия:
Провідник
Издательство:
Издательство "Ранок"
320,00 грн
256,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1451003У
  • ISBN: 9786170972682
  • Вес: 0.46
  • Формат, мм: 130х200
  • Количество страниц: 336
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Твердая
224,00 грн
179,20 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
  • Код производителя: Ч1451006У
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
Аннотация

Втеча із потойбіччя для Ділан і Трістана призвела до дір в завісі між двома світами. Саме через них до світу живих пролазили мари. Уклавши угоду із Інквізитором і знищивши всі розриви, пара легко відбулась. Та чортівня все одно діється, хоча і достатньо далеко від місць, де проходили провідники зі своїми душами. Виявилось, що завіса може стоншуватися, коли виникає дисбаланс.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @natasha.dmitrieva
19.08.2023
«-Хочу, аби ти знала, що я досі бачу тебе. Це життя, цей світ, вони чудові, але тільки тому, що я проживаю їх разом із тобою.» . Це було прекрасно! Попри те, що це заключна книга трилогії, авторка змогла мене здивувати. Спробую поділитися враженнями без спойлерів. . Якщо ви не читали другу частину, то просто знайте, що варто читати серію до кінця і тут з читанням відгуку треба закінчити, щоб не схопити спойлера. . Здається діри між світами закриті і можна спокійно жити. Та Трістана починають непокоїти дивні новини про розтерзаних тварин. Невже десь знову з‘явився розлом через який пролазять мари? . Разом з проблемами Ділан і Трістана ми спостерігаємо за розвитком відносин Сюзанни і Джека. Маю сказати я полюбила цю парочку. Не дарма доля звела їх у другій частині. . Перехід двох душ створив дизбаланс між світами і його треба врівноважити. Пустка стала перетинатись з реальним світом і почали траплятись жахливі речі. Невже Ділан і Трістану не судилося бути разом попри всі випробування? Відповідь знайдеться лиш на останніх сторінках книги. Скажу одне - ця історія просто неймовірна!
user @alyatasharead
31.07.2023
Чи здатне кохання змінити правила?» ✨ От чесно, коли починала фінал, то було страшенно цікаво, що ж тут вигадала авторка. І знаєте що? Вона таки здивувала мене😏 А тепер трішки про сюжет! ~ Трістан та Ділан знищили всі діри між пусткою та справжнім світом, виконавши угоду з Інквізитором. Отже, тепер вони можуть спокійно жити разом, так? Сюзанну та Джека в якості покарання відправили у справжню пустку, в якій майже неможливо вижити. Невже тепер вони стали приреченими вигнанцями? Але починає відбуватися якась чортівня, причому не тільки в реальному світі, а й в потойбіччі. Порушено баланс і ця четвірка мусить його відновити. ✨ Ну що ж, фінал вийшов ще кращим за попередні частини, які мені теж сподобалися. Тут більше динаміки, оскільки події розгортаються паралельно в двох світах і ми спостерігаємо за розвитком двох сюжетних ліній — життям Ділан і Трістана та пусткою Сюзанни і Джека. В певний момент їхні історії перетинаються і ми прямуємо до фіналу. Досі дивуюся, як авторка зробила із чогось фактично сумного щасливий фінал (а він дійсно щасливий). Я сподівалася, що взаємодія Сюзанни та Джека зміниться, як і їхня мотивація, тому була страшенно задоволена, коли так і сталося. Це гарний приклад того, як людина робить висновки зі своїх вчинків і намагається стати кращою. Взаємодія Ділан і Трістана то просто любов❤️ Щира, гарна і гармонійна пара. Та й взагалі, люблю книги, де вчинки персонажів логічні, де ти не зітхаєш і не підпираєш підборіддя рукою. Мені сподобалося, як авторка описала стосунки у сім'ї Ділан — я пустила сльозу на моменті зустручі дівчини із батьками в пристановищі (під час читання зрозумієте). Дуже зворушливо і так правильно. ~ Вся трилогія була прочитана швидко і я задоволена, що вирішила з нею познайомитися. Все ж дуже оригінальна ідея, яку авторка цікаво розкрила. А яке оформлення! Софттач обкладинки то щось неймовірне🥰 Отже, читаки, упевнено рекомендую вам цікавезну трилогію "Провідник". Серйозно, не пошкодуєте!
user Галина
17.05.2023
Гарна трилогія, легко читається, супер. Раджу усім прочитати
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Провідник. Книга 1
Клер Мак-Фолл
320,00 грн
Порушники. Книга 2. Провідник
Клер Мак-Фолл
320,00 грн
Вигнанці. Книга 3
Клер Мак-Фолл
320,00 грн
960,00 грн
806,50 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги