Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Дитинство славетних людей
14.03.2023
Что почитать?

Чомусь ще й досі вважається, що біографія генія чи, наприклад, талановитого дослідника мала б починатися з фрази на кшталт «з раннього дитинства вражав дивовижним талантом», «учився на відмінно». Через це видатних людей інколи передчасно нагороджують таким собі «німбом» святості. Але які вони насправді?

Як показує історія, «великі» люди здебільшого виросли з непосидючих бешкетників і свого часу були осередком проблем для власних батьків. І якщо у вашій голові іноді з’являються такі тривожні думки:

  • моя дитина — неслух і бешкетник;
  • вона зосереджена на одній єдиній темі;
  • малюка не турбує безлад у його кімнаті;
  • хтось там вважає, що дитина дивакувата або несьогосвітня.

Поспішаємо вас заспокоїти: імовірно, ви виховуєте майбутнього Ейнштейна або Паганіні.

Кожен з нас час від часу замислювався над біографіями відомих людей. А найбільшу зацікавленість у нас як у батьків викликає їхнє дитинство. В яких умовах росли, чим розважались, які улюблені іграшки мали, в які ігри бавилися…

Просто розгорніть книгу «Дитинство славетних людей», і ви про все дізнаєтесь! Разом із дитиною ви маєте чудову нагоду саме зараз познайомитися з двома з половиною десятками відомих особистостей — від Нефертіті до Моцарта та Ейнштейна. Можновладці, винахідники, науковці, музиканти… Вони розкажуть вам про своє дитинство багато цікавого: як жилося дітям за їхніх часів, про свої улюблені ігри, про захоплення, чим надихалися — але своїх імен до пори не називатимуть. Кожна з розповідей містить натяк, що допоможе розгадати загадку й зрозуміти, про якого з геніїв іде мова. Відгорнувши сторінку, ви дізнаєтесь, хто з відомих людей є героєм захоплюючої розповіді. Ця інтрига буде як ігровий елемент під час читання книжки, завдяки чому ви з дитиною зможете висунути припущення, обговорити їх, а потім із радістю чи здивуванням дізнатися вірну відповідь. Такі моменти спільного мозкового штурму викликають азарт і надовго запам’ятовуються.

Яскраві ілюстрації, цікаві факти, пов’язані з життям кожної людини, містяться, безперечно, й у енциклопедіях, однак книга для молодших школярів «Дитинство славетних людей» — це ще й джерело натхнення та купи ідей для ігор, про які ви ніколи раніше не чули! Кожен із славетних людей, описаних у книзі, дає інструкції, які ви залюбки виконаєте разом із дитиною, аби вийшло щось надцікаве та унікальне, що нагадуватиме про конкретну відому людину.

Тож влаштовуйтесь разом з дитиною і книгою «Дитинство славетних людей» якомога зручніше: на вас чекає подорож, від якої неможливо відірватись. Чуєте? Нові друзі з різних часів та народів вже зачекалися на вас!

 

редакторка ВГ МАГ

Рябуха Анастасія

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: