Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Комікси - цікава альтернатива для тих, хто не любить читати
12.01.2023
Что почитать?

Чи знаєте Ви, що перший комікс у тій формі, який ми звикли бачити сьогодні, з’явився в далекому 1892 році. Відтоді ця індустрія почала набирати оберти, висвітлювалися різні теми, вигадувались герої, з’явились перші супергерої і так рік за роком ми прийшли до сьогоденної форми коміксу.

В Україні ж популярність коміксів зростає від 2010 року, й на сьогодні в полках магазинів вже немає дефіциту такого цікавого формату книг.

В епоху технологій інколи буває складно зацікавити дитину книжками, а дорослим важко знайти вільну хвилину від щоденних турбот для томика, то від ілюстрованих видань значно важче відмовитися і не знайти десять хвилин. Тим паче комікси мають повноцінний сюжет. Так прогорнувши 64 сторінки коміксу, відкладаєш його із відчуттям, що прочитав цілу книжку на 300 сторінок. Хіба це не магія?

Видавництво «Ранок», звісно, також любить ілюстровані історії і щороку видає нові серії, що полюбилися у багатьох країнах світу. Проте, поміж цього, ми і самі на шляху створення власних коміксів і графічних романів.

Збережемо цю інтригу до наступного року, а наразі поговоримо про ті, що вже вийшли друком!

Наша остання новинка «Фібі та Єдинорозя» повна гумору, сарказму, жіночої дружби. Ви обов’язково впізнаєте себе чи то у втіленні Фібі, чи то — Єдинорозі. Будете сміятися зі збентеженості Фібі; захоплюватися чи драконитися від відчуття власної досконалості єдинорожиці.

Знайдете філософські теми, над якими сушить голову Фібі, чи подивитеся на світ крізь рожеві окуляри, як це зазвичай робить Єдинорозя. У будь-якому разі вам варто познайомитися з цією парочкою та провести щонайменше один вечір регочучи з цих дівчаток!

Детективну серію коміксів про Енолу Голмс – молодшу сестру славнозвісних Голмсів, ми також не могли оминути. Бо, по-перше, Шерлок Голмс – це улюбленець і найкращий детектив усіх часів. По-друге, детективи подобаються усім: і дорослим, і малим. І по-третє, ще одну таку серію знайти буде важко, бо в кінці кожної книги є додаткові матеріали від Еноли!, протягом книги зустрічається чимало загадок та шифрів, які читач може розгадувати за допомогою додаткових матеріалів, та й опісля самотужки вигадувати власні загадки!

На день народження Еноли мама приготувала дівчинці цікавий подарунок – своє зникнення та щоденник із мовою квітів. Дівчинка не з дурних, і швидко зметикувала, що треба швидко збиратися на її пошуки, поки любі брати не віддали дівчину у Школу благородних дівчат. Попереду цікавий колообіг пошуків: Енола йде шукати маму, а Голмси – Енолу. Хто впорається швидше?

Тож «Енола Голмс» — це серія для допитливих та  поціновувачів гарних детективів та прекрасно проілюстрованих коміксів. Неможливо не зазначити, що цей комікс – французький, а саме Франція славиться найестетичнішими акварельними коміксами!

P.S. не забудьте завітати на Netflix, щоб переглянути вже 2 кінострічки за мотивами цих книжок.  

І ще один комікс, про який неможливо змовчати, — «Артеміс Фаул». Комікс створено за мотивами першої книжки серії про видатного злочинця всіх часів. Динамічний сюжет, хитрі задуми Артеміса та неймовірно оформлене видання не залишить вас у сторонці незадоволених.

Понад 10 років ця історія користується успіхом, і якщо читати книжку часу нема, то комікс значно скоротить час та надихне дізнатися про наступні пригоди світового злочинця Артеміса Фаула.

Не гайте час та познайомтеся із цими коміксами найближчим часом! 

Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: