Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Моє літо» — серія-бестселер про перше кохання від Дженні Хан
29.04.2023
Что почитать?

Що для вас «літо»? Тепла пора року? Період, коли можна відпочити від школи і поїхати на море? Або час, коли можна закохатися?
А може, усе разом? Саме так, як для 15-річної Беллі
головної героїні нової серії-бестселеру «Моє літо».

«Цього літа я стала вродливою»  —  про що перша книга?

Усі свої п’ятнадцять років Беллі була милою, скромною, непомітною дівчинкою. Вона завжди перебувала в тіні свого старшого брата та найкращої подруги. Для близьких друзів Джеремайї та Конрада Фішерів, синів маминої подруги, Беллі також залишалася молодшою сестричкою, якої вони ніколи не мали. Але цього літа Беллі стала дуже гарною дівчиною, і тепер на неї чекають побачення біля океану, нічні вечірки та перші освідчення в коханні…

Але є одне «але»: отримати освідчення у коханні від Конрада, який їй подобається вже багато років, не так уже і просто.

По-перше, Беллі, як і більшість підлітків, невпевнена у собі і почувається ніяково поряд із ним.

По-друге, він уже зустрічається із дівчиною, до того ж модельної зовнішності, тому скласти конкуренцію їй Беллі не наважується.

По-третє, навіть, якщо два перших пункти зникнуть, то, здається, Конрада турбує щось інше, і він зараз просто не сприймає Беллі серйозно.

Ситуація ускладнюється ще й тим, що до героїні починають залицятися інші хлопці, через що їй важко розібратися у своїх почуттях. Тож у Беллі є два варіанти:

 

1 варіант

2 варіант

Намагатися будувати стосунки із Конрадом, якого вона кохає майже усе життя.


Примітка: бажано, але малоймовірно.

Почати стосунки з новим малознайомим, але симпатичним хлопцем.


Примітка: більш імовірно, але чи так бажано?

 

Врешті, Беллі вирішує почати свою любовну історію з нового аркуша, але вдасться повністю викреслити з нього Конрада? І чи погодиться він на це?

 

Друга книга серії «Літо без тебе не літо»

Після смерті матері Конрада життя родини Беллі та Фішерів змінюється. Кожен відчуває спустошення та журбу. Половина літа проходить без звичного будиночка на пляжі, тривалих посиденьок біля басейну та веселих сімейних вечерь. Здавалось, що Беллі більше ніколи не поїде у Казінс, але раптове зникнення Конрада змінює плани дівчини. Джеремайя просить допомоги в Беллі, щоб знайти свавільного брата. Під час цієї поїздки, дівчина розуміє, що саме брат Конрада завжди був поряд і розумів її краще за всіх. А може.. він і є той самий хлопець, про стосунки із яким мріє кожна дівчина. Розум дівчини каже «так» на користь Джеремайї, але чи до цього схиляється її серце?

Радимо переглянути

Вперше надрукована ще 2009 року, серія стала бестселером і назбирала настільки величезну армію прихильників-читачів у всьому світі, що авторка отримала пропозицію екранізувати трилогію.

І вже 17 червня 2022 року відбулася прем’єра першого сезону від Amazon Prime Video, що складається із 7 серій.  Картина отримала безліч позитивних відгуків і досі тримає високий рейтинг серед глядачів.

Через чотири тижні після прем’єри серіалу вся трилогія опинилася в Топ-10 списку Amazon, а друга книга «Літо без тебе не літо» на першому місці. А станом на кінець серпня 2022 року книжки перебували в списку бестселерів The New York Times 19 тижнів поспіль!

Про авторку

Дженні Хан — відома авторка романів-бестселерів, яка живе у Брукліні, США. Список її відомих серій також включає трилогію-бестселер «Усім хлопцям», яка була видана українською мовою видавництвом «Ранок» 2021 року.


Загалом книжки авторки вийшли друком понад тридцятьма мовами світу й отримали численні нагороди, з-поміж яких — премія Азійсько-Тихоокеанського регіону в галузі літератури для молоді.

Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: