Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Цього літа я стала вродливою. Книга 1

Цього літа я стала вродливою. Книга 1
Акция -20%
  • Возможна доставка за границу

Цього літа я стала вродливою. Книга 1

Серия:
Моє літо
Издательство:
Издательство "Ранок"
290,00 грн
232,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1653001У
  • ISBN: 9786170979377
  • Вес: 0.33
  • Формат, мм: 130х200
  • Количество страниц: 304
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Мягкая
Аннотация

Усі свої п'ятнадцять років Беллі була милою, скромною, непомітною дівчинкою. Вона завжди перебувала в тіні свого старшого брата та найкращої подруги. Для близьких друзів Джеремайї та Конрада, синів маминої подруги, Беллі також залишалася молодшою сестричкою, якої вони ніколи не мали. Але цього літа все змінилось.

  • Романтична серія про підліткове життя і перше кохання.
  • Від авторки бестселерів Дженні Хан (за версією «NEW YORK TIMES»)
  • Екранізовано 2022 року.
Читать полностью
Отзывы покупателей
user @gr8read
20.02.2024
Якщо ви любите милі підліткові історії про кохання, то ця історія точно не залишить вас байдужими. Белла скоро 16. Кожного літа вона зі своїм братом Стівеном і мамою їздять на ціле літо в пляжний будиночок до маминої подруги. Та має двох синів, Джеремі та Конрада, тож канікули Беллі, в такій хлопчачій компанії, сповнені пригод та веселих моментів. До дівчини завжди ставилися як до молодшої сестри, а цього року в ній нарешті почали помічати дівчину. Книга добра, мила, містить й деякі сумні моменти. Про дорослішання, пошуки себе, спроби розібратися у своїх почуттях. Перші закоханості, стосунки, перші помилки в них. Перші розчарування і біль. А ще — пляж, пісок, океан, басейн і палюче сонце. Чудовий вибір, щоб зігрітися взимку! Історія розповідається в декількох часових проміжках. Поруч з сьогоденням Беллі згадує й минуле. Згадує літа, коли їй було 9, 10, 11, 12... Пригадує дитинство, теплі моменти (тут мені навіть трохи нагадало "Толіки" — бо теж згадки про канікули з дитинства. Тільки з таким, зовсім не нашим, а американським вайбом — вечірки з барбекю, фейєрверки на День незалежності...) Тож це хороша історія для поціновувачів жанру. Я не дуже люблю підліткові історії, але ця виявилася непоганою і мені не хотілося постійно закочувати очі) Тож рекомендую, якщо скучили за літом та підлітковими історіями кохання!
user @ukrainianskeepturningpages
03.02.2024
Моя оцінка: 10000/10 💘Перша прочитана книга у 2024 році була…супер літньою😁 💘«Цього літа я стала вродливою» потрапила до мене випадково. Я до цього не читала жодної книги Дженні Хан. Хотіла почати з «Усім хлопцям, яких я кохала», але ця серія здалася завеликою, тому почала з трилогії поменше. І як же я була приємно вражена. 💘В цій книжці ідеально все: описи літнього будиночку, сімейних традицій, відносини між дітьми та їх батьками, вечірки, ігри у басейні, підколи та глузування. Про це було неймовірно захопливо читати, не дивлячись на те, що я читала 1-ого січня та і мій підлітковий вік вже давно позаду. Але я раділа як мала дитина за маленькі та великі досягнення у дорослішанні головної героїні. Згадувала і свої трохи ніякові (я б навіть сказала б крінжові), але такі важливі перші кроки до такого омріяного життя дорослих. Раніше це дійсно було мрією, а зараз усі мріють хоча б на день повернутись у дитинство. Побувати на літньому відпочинку з доньками та синами маминих подруг і просто радіти кожній мітті разом. Саме такі відчуття викликає ця книга у мене: неймовірно сильної ностальгії за минулими простими дитячими радощами. 💘Я б не сказала, що у книзі лихо закручений сюжет, це просто купка милих історій про усе на світі, які бували майже у кожного. Але не обийшлося і без темної сторони дорослішання, адже твоє тіло змінюється, змінюється твій світогляд, батьки не стають молодшими, а на тебе сягає все більше відповідальності. Я дуже вдячна авторці за цей невеличкий шедевр, і з нетерпінням чекатиму нагоди придбати інші її книги. Можу сміливо сказати, знайомство з Дженні Хай пройшло в мене на ура.
user @darynab_books
30.01.2024
Кожного літа Беллі разом з мамою і старшим братом їдуть до заміського будиночка на узбережжі океану. Там на них чекають Сюзанна з синами Конрадом і Джеремайєю. Хлопці не сприймали Беллі серйозно, вона завжди для них була за молодшу сестру. Однак цього літа їй виповнюється 16, вона стає дорослою і вродливою, готовою до стосунків. Як пише сама авторка, це історія про вічну дружбу, хлопців, пляж, дітей та життя. У ній немає чогось кардинально нового, геніального чи неочікуваного, але саме так і повинно бути. Книга читається з надзвичайною легкістю, вона така ж приємна і швидкоплинна, як теплі літні дні. Ми повністю розчиняємось у світі головної героїні, проживаємо з нею першу закоханість, дружбу, сімейні суперечки і радісні миті. Окрім того, що книга про романтичні стосунки та вибір хлопців, вона також про любов до життя. Про ті щасливі й безтурботні миті, які можуть виникнути лише у родинному колі. На відоме питання "Конрад чи Джеремайя?" поки що відповісти не можу, бо дуже мало про низ відомостей у першій книзі. Хоча якщо оцінювати логічно, то Джеремайя краще) Обов'язково читатиму продовження і раджу всім, коса до вподоби легкі підліткові книги про любов і дорослішання. Я обожнюю романтичні історії і найчастіше читаю саме любовні романи та фентезі з яскраво вираженою любовною лінією.
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
870,00 грн
730,80 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги