Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Найкращі дитячі історії для зимового настрою
21.12.2023
Что почитать?

Чи ви помічали, що книги про зиму найчарівніші? Адже поки на вулиці літо чи осінь, то якось зовсім не хочеться читати про сніг і морози. Але коли на календарі з’являється «1 грудня», то книжки зі снігом на обкладинці стають найбажанішими та напрочуд цікавими. Що це, коли не магія?

Якщо ви вже почали переглядати, що б почитати з дітьми перед новорічними святами або просто сніговими вечорами, то тримайте зимову добірку.

Почнемо з пригод. Адже вони подобаються всім!

«Мій Єті. Зимове диво для Оле»

Після прочитання цієї історії, ні в кого не залишиться сумнівів, що Єті існують. От нещодавно один такий завітав до Оле. Хлопчик тільки перевівся до нової школи, бо родиною переїхав у нову країну. У новому місці знайти друзів важко, але, як виявилось, не ворогів. Нахабна банда місцевих хуліганів не давала спокою Оле. Та, на щастя, одного вечора у вікно спальні хлопчика постукав маленький хутряний незнайомець. Разом тепер буде весело не лише гратися, а й провчити поганих хлопців.

А ще в цій книжці є одна родзинка, яка вам неодмінно сподобається!

«Щоденник різдвяного ельфа»

Наша новинка цього року, яка припаде до душі всім, хто хоче зазирнути за лаштунки команди Різдвяного Батечка. Тодд — ельф, який має велику родину і обов’язки доглядати за ними. Але так хочеться піти працювати на фабрику Різдвяного Батечка, щоб майструвати іграшки та дарувати дітям радість. Одного вечора Тодду таки пощастило, бо прийшло запрошення на навчання. Невже його мрія здійсниться і він буде дотичний до світового свята?! Потрапивши на фабрику, Тодд дізнається, що хтось хоче зірвати Різдво! Чи вдасться йому зірвати підступні плани і врятувати свято?

Гостросюжетні детективи.

Серія «Агент Ласка» включає три книжки, але читати їх можна в довільному порядку. От, наприклад, почніть своє знайомство з непосидючим Ласкою з книжки «Агент Ласка і підступний доктор Сноу». У сполученому Лісовітті незабаром відбудуться Грандіозні зимові ігри, але кудись поділись усі учасники змагань. Вірус, лінь? У чому річ? Ще і якість попереджувальні повідомлення, що розкидані лісом. Штаб РЛ6 доручає агенту Ласці цю справу. Якщо він не впорається і не виявить причину зникнення лісових спортсменів — змагання будуть скасовані.

«Требізон. Другий семестр»

Іще одна чудова детективна історія, із вкрапленнями зимових ігор. Требізон — школа для дівчат, де вчаться три подружки: Ребекка, Тіш і Сью. Між ними нема секретів, аж до одного дня. Після осінніх канікул Тіш змінилась. Невже заради турніру з хокею, який проходить раз на рік, вона готова порвати дружбу з дівчатами. Здається, тут зав’язано дещо більше. Та чи вдасться дівчатам розгадати таємниці подруги?

Хоч серія має послідовність, але книжки можна читати у довільному порядку, бо кожна частина має свою пригоду і загадку. Неочікувані повороти і таємниці сподобаються усім поціновувачам якісних детективів. Ба більше, стиль письма Енн Діґбі подарує справжнє задоволення. Перевірте на собі!

 «Різдво у часі»

Ця серія справжня знахідка не лише для прискіпливих детективів, але й тих, хто любить вкраплення історії. Алекс і Рубі знайшли в домі бабусі чарівне дзеркало — воно є порталом у минуле. Напередодні Різдва воно знову готове перенести допитливих двійнят до минулого їхньої родини. Але зазвичай портал відкривається, щоб діти могли допомогти своїм пращурам в якійсь біді. Що ж на цей раз з ними трапилось?

Саллі Нікколз знайшла неймовірний спосіб не лише розповісти захопливу історію, а й цікаво донести історичні події і традиції Англії. Тож, окрім того, що сумувати не доведеться, ще буде дійсно пізнавально.

Нові історії  — це добре, але класику треба не забувати, бо вона несе в собі надію.

«Снігова королева» — одна з найвідоміших казок Г. К. Андерсена. Її перекладали, екранізували, робили вистави, але чи стала вона від того менш улюбленою? Абсолютно ні! Наше видання вам сподобається яскравими милими ілюстраціями, великим форматом, неймовірною якістю і, найголовніше, — ви матимете повний переклад з оригіналу! Без адаптацій, цензури та скорочень.

Замість адвенту.

«Теплі історії зимової ночі»

Це збірка прекрасних оповідань від українських письменниць. Святкові, радісні, інколи трохи сумні, неймовірно щемкі, але обов’язково зі щасливим фіналом історії створять передноворічний настрій і подарують віру в дива. У збірці 12 ілюстрованих історій. Усі вони доволі великі, тому кожну з них можна читати щонайменше два дні. Так вистачить до самого Різдва. Обов’язково після прочитання поділіться з дитиною враженнями від історії, щоб вона надовше залишилась у пам’яті та серці.

Гарного настрою та щасливого Різдва!

Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: