Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Різдво у часі

Різдво у часі
Різдво у часі
Різдво у часі
Різдво у часі
Різдво у часі
Різдво у часі
Різдво у часі
Акция | Электронная книга
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Різдво у часі

240,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1492002У
  • ISBN: 9786170973351
  • Вес: 0.20
  • Формат, мм: 130х200
  • Количество страниц: 208
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 6-9
  • Обложка: Мягкая
  • Иллюстрации: ч/б
  • Тип издания: Печатная/электронная книга
190,00 грн
152,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
  • Код производителя: Ч1492004У
  • Язык издания: Украинский
Аннотация

Портал-дзеркало знову відкрився! Але цього разу Алекс і Рубі знають, що там на них чекає нове завдання. Усі Піліґрими завжди були веселими та доброзичливими. Але далека родичка Ідит може цього ніколи не взнати, бо батько відправляє її до найжахливішої школи-інтернату. Чи зможуть діти переконати батька Ідит, Елайджу, залишити дочку в Еплкоті?

Пригодницька історія «Різдво у часі» від авторки бестселерів Саллі Нікколз про подорожі у часі захопить юних читачів не лише загадками та інтригами. Книжка ненав’язливо та з гумором розкаже про життя людей ХІХ століття в Англії: у що вдягались, які страви готували, як відзначали свята та багато іншого.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @_anna_bookssss
22.01.2024
Це книга про двох двійнят - Алекса й Рубі, які за допомогою чарівного дзеркала можуть потрапляти в минуле. Оскільки минулої книги я не читала ( так, я почала читати цю трилогію з 2 частини), сказати, яке завдання на них чекало минулого разу я, на жаль, не можу 🥲✨. Але можу сказати, що цього разу на них чекало завдання на саме Різдво❄️🎄 Цього разу Рубі й Алекс потрапляють до родини Пілігрим. Це дуже добра та весела сім'я, у якої ніколи не бувало нудно. На самі різдвяні свята до них приїхав дядько Елайджу і його донька Ідит. Але на довго вони там не затримаються, оскільки Елайджу має геть інші плани. А саме полетіти до іншої країни, а доньку віддати у найжахливішу школу-інтернат 😯😶‍🌫️. Якщо б я почала своє знайомство з детективами з восьмирічного віку, ще й з цієї книги, то повірте, це міг би бути мій улюблений жанр ❤️‍🩹 [можливо]. Ця книга, на правду, дуже цікава 😍. Прочитала я її, до речі, на одному подисі 😅✨. Це дуже цікавий детектив, від якого не можливо було відірватися ❤️‍🔥 Мало того, що книга дуже легко читалася через великий шрифт, та щей була наповнена різними ілюстраціями. І, OMG, які ж вони всі красивііі 😍🤌. @ranokcomua добряче постарався, і це неабияк тішить 💞. Думаю, на цьому я не закінчу знайомство з трилогією " Гонитва у часі " і неодмінно придбаю першу і третю частину 😅🙈. І вам я дуже рекомендую її придбати 💞. І не тільки для своїх дітей, або ж братиків й сестричок, а й для себе. Повірте, ви не пошкодуєте
user Надія
05.01.2024
Перечитали з 6 річним сином всю серію. Обидвоє отримали задоволення. Дуже крута ідея заглянути в минуле і не просто побачити як в цьому будинку жили колись, а стати учасником подій. Та ще й познайомитися зі своїми предками. Ох, як би так насправді можна було! Одним словом, крута ідея, цікавий сюжет та легко читається.
user @polina.books.blog
17.05.2023
Тітка Джоанна зламала ногу і Алекс, Рубі та їхні батьки погоджуються їй допомагати. Але Рубі не хотіла провести Різдво прибираючи, і відвернувшись, раптом побачила відображення дзеркала. У ньому відбивалася жінка в одязі Вікторіанської епохи. Недовго думаючи, діти доторкнулися до дзеркала і опинилися у 1872 році. Жінка (яку звали Меріан)дивилася на них із подивом. Алекс очікував на будь-що. "Та він точно не чекав того,що вона скаже: -Алекс і Рубі! Це ж ви, правда?".. 🪞У цій історії Алекс і Рубі познайомляться зі своїми родичами з Вікторіанської епохи. А також з 8 річною Ідит, яку її тато, містер Елайджа, хоче відправити в школу-інтернат у Скотсборо, в Іпсвічі. Але є одна проблема-ця школа жахлива. Дітей годують рідкою кашею, майже водою, а щоб покарати - б'ють кийками. Алекс і Рубі бували у музеї і знали наскільки ця школа жахлива. А також і про трагедію в лютому 1873 року... 🪞Чи вдасться відмовити Елайджу відправити маленьку Ідит? Про це ви дізнаєтеся в книзі! 🪞"Але все виглядало якось на диво фальшиво. Після присмеркового світу Вікторіанської епохи електричні лампочки зненацька здалися надто яскравими, а дощик - незугарним і пластиковим. Тут було надто чисто! Надто барвисто!"
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Гонитва у часі
Салли Николлз
240,00 грн
Різдво у часі
Салли Николлз
240,00 грн
Втеча у часі
Салли Николлз
240,00 грн
720,00 грн
604,80 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги