Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарок за отзыв
04.02.2022
Новости

Поздравляем Назарчук Ирину с победой в нашем еженедельном розыгрыше подарка за отзыв!

На этой неделе команда интернет-магазина ranok.com.ua выбрала этот отзыв:

 

"Все наше життя складається з вибору. Часто ми вагаємося: погодитися чи відмовитися, так або ні? І хоча в нас, дорослих, вже за спиною є знання, досвід та раціональне мислення, далеко не завжди ми можемо швидко прийняти правильне рішення.  А що тоді казати про дитину? Наприклад, коли перед нею стоїть вибір  взяти чи не взяти цукерку у незнайомки, або йти чи не йти подивитися цуценят у привітного пана. І можливо це справді прояв доброти, але я дуже хочу щоб моя дитина в таких ситуаціях відповідала «ні». Або ж навпаки, є ситуації коли дитині дуже кортить відмовитися від речей які їй не дуже приємні, як от миття голови, чищення зубів або ж навіть прибирання іграшок, але є корисними для неї.

Думаю кожен з батьків стояв перед питанням як пояснити такі речі дітям. Мені наприклад бракувало знань як розказати Іванкові про небезпеки, не залякавши його, не зруйнувавши його базову довіру до світу. 
Саме в таких випадках на допомогу приходить друга книга Пауліни Ауд «Так і ні. Почуття» серії «Дітям про інтимне». 

В книзі міститься декілька розділів, кожен з яких містить надважливу інформацію, наприклад, один з них вчить казати «ні», а другий чути чиєсь «ні», один розповідає про добрі секрети, а другий про погані. 

Є розділ в якому розповідається про речі, які краще робити на самоті (і там не лише про торкання до пеніса/піхви, а й про колупання в носі, пукання), про речі які взагалі не варто робити (наприклад стригти собі волосся). 

Є розділ де описано хто такі близькі, а є розділ який допоможе наважитися сказати «ні», особливо близьким людям. 

Як і в першій частині, книга містить невеликі розповіді, поради та додаткові запитання, а на останніх сторінках є веселі ігри.

Для мене це книга про особисті кордони, про вміння захищати свої і поважати чужі, а для Іванка це «дивна книга в якій вчать як правильно робити"

 

 

 

Друзья, напоминаем, что каждую неделю мы разыгрываем сертификат на 200 грн за лучший отзыв. Участвуйте, оставляйте ваши отзывы и выигрывайте новые книги!

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: