Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарок за отзыв
04.11.2022
Новости

Поздравляем Анну Филатову с победой в нашем еженедельном розыгрыше подарка за отзыв!

На этой неделе команда интернет-магазина ranok.com.ua выбрала этот отзыв:

"Кожна дитина полюбляє слухати та читати про чарівників, а з цією книжкою вона сама стане чарівником! Адже достатньо промовити чарівні слова і обернути картинку, як малюнок зміниться: був грибочок - стане кошик з грибами, був вулик з бджілками - стане равлик, хмарка перетвориться на калюжку, а клен скине з себе все листя!  Коротенькі віршики, які пояснюють  кожен малюнок, прості й легкі для запам'ятовування. Дитина запам'ятала їх після першого прочитання і ходить декламує та "чаклує". Їх, до речі, можна послухати в чудовому виконанні самої авторки,якщо сканувати  QR-код і перейти за посиланням.

Книга зі щільного картону, приємна на дотик. Малюнки вималювані художником з любов'ю, в ніжних кольорах, відповідно до тематики вірша на сторінці. Дитині подобається їх розглядати та коментувати. Загальне враження від книги позитивне. Не пошкодувала про придбання і, однозначно, куплю й інші книги цієї серії "Витівки фокусника", "Чудеса в морі", "Робот перетворюється" та "Ракета перетворюється".

Друзья, напоминаем, что каждую неделю мы разыгрываем сертификат на 200 грн за лучший отзыв. Участвуйте, оставляйте ваши отзывы и выигрывайте новые книги!

 

 

 

 

Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: