Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарок за отзыв
09.12.2022
Новости

Поздравляем @kisilitsa с победой в нашем еженедельном розыгрыше подарка за отзыв!

На этой неделе команда интернет-магазина ranok.com.ua выбрала этот отзыв:

 

"Ця книга вважається класикою європейської дитячої літератури. І не дивно! Кумедна історія про життя-буття Санти і його маленьких помічників ельфів у містечку на схилі гори Корватунтурі подарує безліч позитивних емоцій і викличе посмішку, навіть у самого скептично налаштованого дорослого.

На сторінках книги ви дізнаєтесь, чим цілий рік займаються ельфи? Хто ще живе разом з ельфами у містечку Корватунтурі? Як Санта дізнається, куди саме потрібно доставити подарунки і як він встигає відвідати всіх дітей на Землі? А ще, чим займається Санта та ельфи влітку?

Саме після прочитання цієї історії, Лада почала намагатися вести себе чемно і допомагати мені по дому. Адже вона свято вірить, що Санта, напередодні Різдва, відправляє свої розвідувальні патрулі ельфів, які спостерігають за поведінкою дітей і занотовують всі дані у блокнот. Хіба це не мило? ❤️

А ще у книзі є цікаве твердження, яке вельми припало мені до душі. Мова йде про те, що більшість подарунків під ялинку все ж таки купують для дітей батьки. Бо навіть Санта не зможе задовольнити всі бажання дітей у цілому світі. Та це не привід не старатися бути чемним і допомагати батькам, бо кожна дитина все одно отримає хоча б один подарунок від Санта-Клауса. Так що і батьки не залишаються осторонь, а працюють у тандемі з Санта-Клаусом.

Чи є у вас ця книга? Чи ви ще тільки плануєте її придбати?"

 

Друзья, напоминаем, что каждую неделю мы разыгрываем сертификат на 200 грн за лучший отзыв. Участвуйте, оставляйте ваши отзывы и выигрывайте новые книги!

 

 

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: