Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

2012 миль до дорослішання

2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
  • Возможна доставка за границу

2012 миль до дорослішання

320,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч902167У
  • Вес: 0.41
  • Формат, мм: 145х210
  • Количество страниц: 320
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Мягкая
225,00 грн
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
  • Код производителя: Ч902257У
  • Язык издания: Украинский
Аннотация

Семнадцатилетняя Вероника Кларк вдруг узнает о беременности. Две полосы на тесте перечеркивают все ее перспективное будущее. Девушка принимает решение сделать аборт в соседнем штате, чтобы никто не узнал. Она обращается за помощью к нелюдимой чудачке, бывшей подруге Бэйли. Впереди у девушек потрясающее путешествие с автокражей, ночевкой в поле с коровами, бегством от преследований фанатиков и пришельцами.

Издание предназначено для детей старшего школьного возраста и взрослых.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @curlyksu_
19.08.2023
Книга про вибір в житті чи осуд? Головна героїня Вероніка, якій всього 17 років дізнається, що вагітна. Дівчина добре вчиться в школі та має перспективне майбутнє, але дві смуги на тесті перекреслюють всі її мрії. Вона ухвалює рішення зробити аборт в іншому штаті, щоб ніхто не дізнався, а допоможе їй в цьому колишня подруга - дивачка Бейлі. Книжка про справжню дружбу, чесні стосунки та одвічне питання батьків і дітей. Бо ось до прикладу порівняти головних героїнь. Жодній з них не пощастило з батьками. Одна живе, мріючи, щоб рідний батько її прийняв та полюбив, хоча б на відстані памʼятав про неї. Інша щосили намагається бути ідеальною у всьому, щоб батьки пишалися, щоб не бути суцільним розчаруванням, яким стала її сестра для сім’ї. Насправді ось такі теми в книгах є дуже сумними й водночас важливими. Але нема безвиході навіть з батьками, головне бути відвертими та чути одне одного. І тоді приймати зважені рішення. Те саме стосується і дружби, і стосунків. Я поставила свою оцінку цій книжці 3 з 5, тому що не зовсім зрозуміла, що хотів сказати автор, чого навчити своїх читачів? Якщо це просто пригода, то читається швидко і дуже легко. А якщо занурюватись глибше, то мені не вистачило переживань головної героїні, яка прийняла таке рішення у свої 17 років. Звісно, в кожного з нас свій досвід дорослішання і кожен пройде його через власні помилки! А чи усі помилки можна виправити? Чи усі такі виправлення правильні та безпечні? Дуже багато залишилось запитань...
user @divchuna_book_style
11.08.2023
Тінейджерка. Незапланована вагітність. Аборт. Вероніці Кларк сімнадцять, вона має чудові оцінки, тому планує вступати в хороший університет, має хлопця красунчика, який подобається всім дівчатам у школі! Здавалося б, все складається ідеально!😍 Але одного дня у шкільній вбиральні вона помічає дві смужки в тесті на вагітність.🫢 Вероніка розгублена, та не розглядає варіант, аби залишити дитину, тому вирішила сказати про це бойфренду і разом із ним поїхати у клініку, щоб зробити аборт… Але непередбачувані обставини внесли свої корективи, тому головна героїня просить допомоги в колишньої подруги, з якою вона не спілкується вже чотири роки. Їм доведеться проїхати довгий шлях, по дорозі в інше місто дівчата потраплятимуть у різні ситуації та намагатимуться знайти із них виходи.🛣️ Вероніка та Бейлі намагатимуться поладнати одна з одною, обговорюватимуть зміни, які відбулися за час їхньої розлуки. 💔 Це доволі важлива книжка про дорослішання, справжню дружбу, зраду, кохання, підлітковість та право жінки самій розпоряджатися своїм тілом. Книжку варто прочитати не лише задля нової історії, а й аби дізнатися, які ситуації можуть виникнути.😢 деякі сцени виглядали доволі нереалістичними. автори прописали їх для гумору, але вийшло це, чесно кажучи, не дуже вдало😕 Та книга все-одно варта вашої уваги!
user @galchenkokristina
21.07.2023
Кожен несе відповідальність за своє тіло. Дівчата, ваше тіло це ваше діло! Ніхто не має право нав'язувати вам своє бачення і ніхто не має право казати вам, що робити! Тим паче ваші "хлопці". Книга про важливі рішення підлітка-дівчини Вероніки Кларк! З цими рішеннями вона дорослішає, тому, що свою думку і свої мрії та плани на життя потрібно захищати!
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Безсоння для двох
Сара Дессен
320,00 грн
2012 миль до дорослішання
Дженни Гендрикс
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги