Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Для допитливих і сміливих: детективи для дітей, які захочеться дочитати до кінця
20.04.2024
Что почитать?

Кожна загадка і кожен знайдений слід — це запрошення у захопливу подорож у світ детективів. До Дня детективного жанру підготували добірку книжок, де читачі та читачки зможуть долучитися до розгадування загадок і розкриття найскладніших таємниць. 

Запрошуємо поринути у світ детективів і приєднатися до команди допитливих дослідників, сміливих детективів і винахідливих розгадувачів. 


Серія «Еґґі Мортон. Королева таємниць», Марта Джоселін  

Серія класичних атмосферних англійських детективів у дусі Агати Крісті! 

Пригоди Еґґі Мортон, творчої й авантюрної, але сором’язливої дівчинки, точно прийдуться до душі читачам і читачкам. Особливо, якщо вони, як і юна детективка, обожнюють розплутувати цікаві загадки та розкривати таємниці. 

 

«Реальні гулі проти криміналу» та «Реальні гулі жеруть загрозу» 

Ну й дива, детективами можуть бути навіть...гулі! Неймовірно веселі та цікаві детективні історії у вигляді коміксів вже підкорили тисячі читачів. Це легкі та захопливі книжки з кумедними пригодами та розслідуваннями команди міських голубів, які стоять на варті закону. Ці крилаті детективи точно запам’ятаються, адже  розкривають справи завдяки власній кмітливості та вмінню бути непомітними. 

Тож тепер, як будете гуляти в парку чи на вулиці, придивіться до голуба. Можливо, він просто зараз працює під прикриттям. 

 

Серія «Таємниці Віолети Вейль», Софі Клеверлі  

Справжній англійський детектив, який не може не сподобатись! 

Якщо ти трунарева дочка, нічого й сподіватися на захопливе майбутнє. Коли ти живеш у вікторіанській Англії, з рідними доводиться сперечатись навіть за право продовжити фамільну справу, бо ти ж юна леді і тобі не личить і те, і се… Аж раптом усе змінюється! 

Ти опиняєшся у вирі захопливих і таємничих пригод! З могил постають мерці (які виявляються доволі привітними), і ти — єдина, хто здатен розкрити вбивства і врятувати батька, на винуватість якого вказують усі факти. Зненацька ти перетворюєшся на детектива і дістаєш свою першу справу…

Отже, змішайте трішки нуару Вікторіанської Англії зі щедрою порцією підліткового авантюризму і часточкою класнючого детективу — і ось вам «Таємниці Віолети Вейль».

 

«Посібник з убивства для хорошої дівчинки», Голлі Джексон 

Роман, який ще кілька років тому прогримів по всьому світу, нарешті вийшов українською у видавництві «Ранок» і з першої хвилини появи на поличках встиг полонити серця фанів книжок.

Книжка у красивому оформленні, з малюнком на зрізі, а всередині трапляються всякі фішечки, типу документів і графіків.

Американська школярка Піппа робить шкільний проєкт і випадково захоплюється давно забутим вбивством іншої школярки. Тіла тоді не знайшли, але вбивцю начебто вирахували, справу закрили. Втім Піппа починає здогадуватися, що все було не так, і шукати справжнього вбивцю. 

 

«Детективний вімельбух. Справа №1. Викрадення картини», Анастасія Рябуха 

Зухвалий злочин! З художнього музею викрадено найціннішу картину — «Мона Кіса»! Директорка музею Інеса Карлівна вжахнулась і терміново найняла розслідувати цю справу найкращого детектива Костика Костяченка та його команду. 

Ось що для початку вдалося з’ясувати детективам: у день викрадення сторож музею не вийшов на роботу, на початку робочого дня в музеї раптово вимкнулося світло на п’ятнадцять хвилин, а коли електрику ввімкнули, картини вже не було. 

 

Серія «Детективи звідусіль», Андрій Кокотюха 

Це цикл детективів поділений на серії, де в кожній свій головний герой-сищик. Вони ведуть розслідування кожен у своїй стихії: у лісі, у небі, у морі та під землею! Справжні детективи приймають виклики й розгадують загадки. Вони спритно бігають, стрімко літають, глибоко пірнають, а копають ще глибше! І гоп: таємницю розкрито, ворога покарано, герої перемогли. Проте годі відпочивати! Детективи звідусіль беруться до нових справ! Чекайте на карколомні пригоди!

 

Серія «Агент Ласка», Нік Іст 

Юні читачі та читачки познайомляться зі супершпигуном агентом Ласкою та його вірним другом Доркінсом у нових детективних пригодах. З перших сторінок відкриється карта Сполученого Лісовіття, де то тут, то там зʼявляються нові злочини. Тож рушайте разом із агентами РЛ6 на нове завдання, щоб викрити Банду жахливих лисів, підлого доктора Сноу та інших хитрих злочинців. І не баріться, щоб встигнути додому на вечірній чай із печивом!

 

Серія «Агенція дивних сестер», Марк Девід Сміт

У серії «Агенція дивних сестер» ідеться про пригоди трьох сестер-відьом Ковтунільди, Недолади й Огидії та їхньої подруги дівчинки Джессіки. Разом вони розгадуватимуть таємниці! А читачі й читачки тим часом насолодяться захопливими, добрими, смішними історіями й неодмінно полюблять кумедних і винахідливих героїнь.

 

Серія «Бібліотека з привидами», Дорі Гіллестад Батлер 

Лауреатка премії «Едґар» Дорі Гіллестад Батлер представляє нову детективну серію для читання молодшими школярами! 

Коли притулок хлопчика-примари Каза руйнується, всю його родину відносить вітер у різні куточки міста. Сам він опиняється в будинку-бібліотеці, де зустрічає справжню дівчинку на ім'я Клер. Вона має особливу здатність бачити привидів, коли інші люди не можуть. Знайшовши спільну мову, дівчинка і привид обʼєднуються й відкривають власну детективну агенцію, щоб розшукати втрачену родину Каза.

 

Серія «Гонитва у часі», Саллі Ніколлз 

Саллі Ніколз — одна з найвідоміших сучасних дитячих письменниць, автор багатьох бестселерів, лауреат вагомих літературних премій.

«Гонитва у часі» — саме так називається і серія, і перша книга у ній.  

Головні герої – Алекс та його сестрі Рубі – крізь дзеркало потрапляють у минуле. На них очікує карколомне полювання на дорогоцінності та інші пригоди. А юний читач буде у захваті від цікавого сюжету та захопливої оповіді. 

«Різдво у часі» — це справжній світовий різдвяний бестселер. Герої знову потрапляють у минуле (на цей раз – у Вікторіанське Різдво) і їм потрібно виконати безліч різних завдань, щоб повернутися додому у свій час.

 

Серія «Детективи з вусами», Aлессандро Ґатті та Давіде Moрозінотто 

Ну хто не любить котів? Особливо, якщо це дружні коти у Парижі, які постійно потрапляють у різні пригоди. 

Розкрийте разом із Мунлайтом та його котячою ватагою таємницю викрадення найкращого кухаря Парижу або куди зник золотий кіт, завітайте до Лувру й театру «Фолі-Бержер», врешті-решт звільніть від ґрат невинних та після всіх пригод поласуйте відмінними ковбасками.  

Серія включає шість гостросюжетних детективів для дітей від семи років.
 

Серія «Детективна малювалка», Ангеліна Журба  

Розкриваємо справи за допомогою творчості! Книжки серії «Детективна малювалка» – це малювалки із захопливим сюжетом: щоб дізнатися правду про приліт НЛО чи зникнення цукерок, дітлахам потрібно прочитати опис злочинців, взяти олівець і скласти фотороботи, виконуючи цікаві та креативні  завдання. Ці книжки розвивають творчі здібності, активізують уяву й логіку. 

 

Серія «Оминай пастки», Паскаль Еделен, Бенжамен Стріклер, Жульєн Тіксьє

Серія «Оминай пастки» шляхом гри познайомить школярів і школярок зі світовою історією та видатними винаходами людства. Кожна з її книжок — «Пастки історії» і «Пастки науки» — це і енциклопедія, і вімельбух, і гра. На великих зображеннях різних історичних періодів розставлені пастки — часові невідповідності. Це переважно предмети і явища з пізніших епох, як-от комп’ютер у лабораторії Луї Пастера. Завдання читача — оминути пастки. Тобто здогадатися, що з намальованого могло, а що не могло існувати в певну епоху. А перевірити себе можна, перегорнувши сторінку й прочитавши історію винаходу усіх предметів-пасток.

 

Серія «Оттолайн», Кріс Рідделл 

Це звичайний детектив про незвичайну дівчинку Оттолайн. Їй приблизно 9 років, але її батьки часто подорожують світом, і тому вона більшість часу проводить у великому будинку разом із паном Манро – волохатим створінням з болота в Норвегії.

У кожній книзі серії друзі обожнюють видумувати дотепні плани і проводити власні розслідування, наприклад: 

-  урятувати собак та повернути майно їхніх хазяйок («Оттолайн і Жовта Кішка»);
-  знайти привида, що лякає учнів та дорослих у школі («Оттолайн іде до школи»);
-  відшукати автора любовних віршів на стовпах («Оттолайн і Фіолетовий Лис»);
- знайти і повернути найліпшого друга пана Манро, який кудись і чомусь зник («Оттолайн у морі»).
Фішка серії — використання одного яскравого кольору, що виділяє окремі деталі, на які важливо звернути увагу. А білий папір, на якому якісно передано задум, та витончена обкладинка роблять видання подарунковим.

Серія «Справа для Квятковського», Юрґен Баншерус



Серія книжок «Справа для Квятковського» від Юрґена Баншеруса подарує поціновувачам детективних пригод незабутні години у компанії справжнього сищика. Таємниця пересувного цирку; дивна маска, яка тероризує кафе-морозиво; шкільні привиди — це лише декілька захоплюючих розслідувань, які чекають на вас.

«Увага! Розшук! Злочинці тваринного світу», Гізер Текавек


Ця жартівлива й водночас пізнавальна книжка з оригінальним підходом до дослідження поведінки тварин. Тринадцять її героїв грають не по-чесному і порушують закони! Зозуля підкидає яйця в чужі гнізда… Капуцин обманом відлякує суперників від фруктів… Лама плюється у громадян… Піймати злодюжок беруться найкращий слідчий і юні читачі!

Серія «Тото. Кішка-ніндзя», Дермот О'Лірі



Тото – не звичайна кішка. Вдень вона має вигляд звичайної домашньої улюблениці, яка мешкає зі своїм братом Срібником у Лондоні.  Але щоночі вони втрапляють у небезпечні пригоди і проводять власні розслідування! Ця неймовірна гумористична серія-детектив складається з 5 ілюстрованих книжок, у кожній із яких Тото зі своїм братом розслідують окремі злочини.

«Неймовірні детективи», Всеволод Нестайко



Звичайні київські школярі, ніколи не думали, що їм доведеться розплутувати загадкові злочини. Проте хіба можна лишатися осторонь, коли поруч коїться неймовірне? А ще, коли в розслідуваннях беруть участь такі креативні капітани міліції?.. Надзвичайно цікаві повісті відомого письменника Всеволода Нестайка запрошують читачів опинитися віч-на-віч із дивовижним. Для дітей середнього шкільного віку.

Серія «Школа чарівних тварин розслідує», Ауер Маргіт


У Школі чарівних тварин не буває нудних уроків. Тут щодня трапляється щось цікавеньке. То дівчинка Іда отримує підозрілого листа, обмазаного зеленим слизом… То таємничий злодій викрадає улюблені хатні капці директора… Що не день, то нова загадка! За розслідування береться досвідчений і мудрий детектив — білий ведмідь Мерфі. А це означає, що навіть найзаплутаніша справа неодмінно буде розкрита.
Серія «Школа чарівних тварин розслідує» чудово підходить для першого читання. Захопливі історії, чарівні герої та цікаві головоломки наприкінці кожної книжки обов’язково сподобаються навіть наймолодшим читачам.

Серія «Шукачі Скарбів», Дорі Гіллестад Батлер



Лауреатка премії «Едґар» Дорі Гіллестад Батлер представляє нову детективну серію для читання молодшими школярами!
Приєднуйтесь до однокласників Марлі, Ісли та Сая, які шукають скарб, захований старим сусідом. Щоб отримати підказки місцезнаходження скарбу, діти повинні розгадати низку загадок, головоломок та ребусів.

Ця цікава пригода неодмінно сподобається дитині, бо разом із героями розв’язуватиме завдання та дізнаватиметься про безліч способів зашифрувати власне послання.

 

Бакаржиєва Діана
PR-менеджерка видавництва «Ранок»

Товары из этой статьи
Бібліотека з привидами. Книга 1
Дори Гиллестад Батлер
170,00
Різдво у часі
Салли Николлз
240,00
Втеча у часі
Салли Николлз
240,00
Гонитва у часі
Салли Николлз
240,00
Пастки науки
Паскаль Еделен
295,00
Пастки історії
Паскаль Еделен
295,00
-35%
Оттолайн і Жовта Кішка
Крис Ридделл
180,00
117,00
-35%
Оттолайн у морі
Крис Ридделл
180,00
117,00
-35%
Оттолайн іде до школи
Крис Ридделл
180,00
117,00
-35%
Оттолайн і Фіолетовий Лис
Крис Ридделл
180,00
117,00
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: