Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарок за отзыв
19.04.2024
Новости

Вітаємо @darynab_books з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"Оцінка 9/10 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
288 с. 📚

Авторці вдалося мене обманути і це було дуже боляче.

Отже, від самого початку я очікувала якоїсь підстави. Напевно уже читала про те, що ця книга дуже сумна і може розбити серце. Тож я читаю, міркую і готую себе до того, що трапиться щось погане. Але нічого не відбувається, навпаки усе дуже романтично, підлітково і навіть магічно, бо книга має фентезійну складову. Зрештою я таки дізналась дещо трагічне і вирішила, що на цьому все. Та з'ясувалось, що тоді драма навіть не розпочалася. 

На перший погляд ця книга про танці, музику, дружбу, мрії і закоханість. Але насправді вона про те, чи варта любов того болю,  якого вона завдає?  Якби ми знали наперед, як погано можуть скінчитися наші стосунки, чи наважилися б на них?

Знаєте, напевно, книга мусить дарувати віру в краще. Надію на те, що можливо пережити все. І колись я би зрозуміла цей посил. Але враховуючи сьогоднішні реалії, позитивних думок у мене виникло дуже мало... Як же важко зараз дружинам військових, дружинам полонених,  вдовам. Чи думають і вони також , що їх любов варта того болю, що поселився в їх серці?

Так хочеться, щоб нарешті настав той час, коли сльози викликає щастя, а люди розлучаються лише через несумісність характерів.

Після прочитання одразу починались рядки:
Любов варта всього –
варта болю твого,
варта твоїх розлук,
варта відрази й мук,
псячого злого виття,
шаленства та милосердь.
Варта навіть життя.
Не кажучи вже про смерть.

Вірите у кохання на все життя?"

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товары из этой статьи
-20%
Танцюй моє серце
Никола Юн
290,00
232,00
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: