Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Дві білки і шишка з гілки

Дві білки і шишка з гілки
Дві білки і шишка з гілки
Дві білки і шишка з гілки
Дві білки і шишка з гілки
Дві білки і шишка з гілки
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Дві білки і шишка з гілки

280,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: А1636002У
  • ISBN: 9786170977427
  • Вес: 0.53
  • Формат, мм: 235х290
  • Количество страниц: 32
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 3-5
  • Обложка: Твердая
  • Иллюстрации: Цветные
Аннотация

Дві жадібні білки Ельвіра і Мері поклали око на справжній скарб — останню цієї осені кедрову шишку. Ого-го! Починається Велике Змагання! Поки шишка шалено стрибає по лісу, білки мчать за нею між деревами, через валуни, вниз по річці і — прямо до краю водоспаду! Взаємодопомога — єдине, що врятує білок...

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Вікторія
29.02.2024
Обожнюємо з сином (навіть не знаю, хто з нас більше) всю серію. Малому майже 2 роки, може слухати і розглядати книгу по 2-3 рази поспіль. Неймовірні ілюстрації, змістовний текст, надзвичайно легко написано. Однозначно рекомендую зібрати всі ці історії. Вони того варті!
user Ірина
01.01.2024
Як у не вимушений спосіб звернути увагу дитини на корисні соціальні навички або навіть заохотити замислитись над власними вчинками? У нагоді стануть сучасні байки Рейчел Брайт серії "Маленькі історії про чудеса і дружбу" Кожна книжечка - це кмітлива і повчальна історія про добрих, сміливих, зухвалих персонажів, що не соромляться вчитися на власних помилках. В кожній книжці герої байок долають певний шлях, щоб дійти важливих для себе висновків, які автор також підкреслює фінальними рядками - мораллю. Книжечка про білок - розкаже історію дещо легковажної білки Ельвіри, що розважалася влітку та восени і, зрештою, лишилася без зимових запасів. Та її коліжанки - надмірно заощадливої білки Марії. У двох сусідок виникла запекла суперечка через останню у лісі кедрову шишку. Жодна з білок не хотіла поступитись і була ладна на все, щоб заволодіти ласим скарбом. Тож, що з цього вийшло, хто переміг, кому дісталася шишка і яких висновків дійшли сусідки, читайте у казці. Серія байок "Маленькі історії про чудеса і дружбу" підкорила мене з перших рядочків, зокрема завдяки професійному перекладу харківської поетеси Ганни Яновської. Ганна майстерно передала зміст і мораль кожної історії, римована казка легко ллється у грайливій манері. Її хочеться читати на розспів у ролях. При цьому збережений британський стиль і віршований розмір. Не можна не відмітити й ілюстрації Джима Філда - усі тваринки впізнавані, кожен малюнок відтіняє сюжет, допомагає яскравіше уявити перебіг подій. Подекуди ілюстрації наслідують коміксовий стиль, де кожна дія супроводжується зміною кадру, і все це охайно і лаконічно вкладається на одну сторінку. (Дизайнери - дякую вам за такий підхід) Загалом, усі творці серії, (а деякі навіть попри кордони) схоже, піймали хвилю синергії, бо результат вдався чудовий. І наостанок, назва серії - для мене це також своєрідний підсумок, який можна підбити, ознайомившись з усіма творами. Тобто "мораль" всіх п'ятьох книг. Особисто я трактувала її так: навіть маленькі хоробрі вчинки заради дружби здатні робити чудеса. Нехай це просто і на поверхні, але ж іноді варто згадувати і про прості цінності, особливо спілкуючись з дітьми. Гаряче рекомендую збагатити дитячу поличку усіма книжечками з серії та провести кілька читацьких вечорів за британськими байками.
user Тома
26.12.2023
Дякую. Чудова книга і вся серія. З прийдешніми святами всіх!
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Як знайти лева?
Рейчел Брайт
280,00 грн
Дві білки і шишка з гілки
Рейчел Брайт
280,00 грн
Як коалу гуляти викликали
Рейчел Брайт
280,00 грн
Вовк шукає шлях до зграї
Рейчел Брайт
280,00 грн
1 400,00 грн
1 176,00 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги