Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Пісня для тебе

Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Акция -20%
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Пісня для тебе

320,00 грн
256,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1490016У
  • ISBN: 9786170982070
  • Вес: 0.46
  • Формат, мм: 145х210
  • Количество страниц: 368
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Мягкая
225,00 грн
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
  • Код производителя: Ч1490026У
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-18
Аннотация

Літо. Випускний позаду. Вступні іспити складено. Ремі, найрозумніша з чотирьох шкільних подруг, скоро поїде до престижного університету. А поки… вечірки, гарні хлопці та літні романи. Хоча для Ремі кожні стосунки, мов курортний роман: нетривалі, поверхневі та з визначеним фіналом. Чому? Бо так безпечно. Якщо нікого не пускати до серця, то ніхто не зможе його розбити. Дівчина навіть виробила власну концепцію: не закохуватися, заздалегідь попереджати про розрив і… жодних музикантів.

Та зустріч із Декстером – веселим незграбним хлопцем, солістом рок-гурту – йде врозріз з усіма правилами Ремі. Вона й сама незчулася, як стала занурюватись в стосунки дедалі глибше… Чи дозволить дівчина доторкнутись до свого серця, чи втече останньої миті, оберігаючи себе від розчарування?

Незабаром екранізація книги авторки.

Ілюстратор - Романова О. О.

Переклад - Малюга Д. М.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @book_borkovych
25.04.2024
історія про Ремі, дівчину,яка завершує старшу школу і готується поїхати в інститут мрії. Вона планує пʼяте весілля своєї мами і взагалі не вірить у кохання, змінюючи постійно хлопців. Але тут зʼявляється Дестер, хлопець, який не дає їй проходу. Він змінює її життя на всі 180. Обожнюючи порядок всюди, цей хлопець приносить хаос в її життя, це не ідеальний хлопець намальований в її уяві, це його протилежність. Але він настільки милий, настільки обожнюю Ремі, що неможливо в нього не закохатись. І чи буде шанс в цих стосунках? 🎸це не зовсім романтична історія, тут більше про те, як сильна дівчина бореться з собою і пробує повірити у кохання. Розвиток характеру героїні, її постійні питання до себе, спроби до змін- це неймовірно прописано. 🎸стосунки з мамою, і як ми не замічаючи цього, переносимо відносини наших батьків на своє життя. Як ми будуємо своє поняття про кохання дивлячись на стосунки матері… Не часто зустрічаю в книгах детальний розбір цих моментів, прям захопило… 🎸до чого тут в назві слово пісня, спитаєте ви? А тому що головний герой співає і пише пісні 🥰 🎸фінал досить цікавий, не буду спойлерити, але відклавши книгу і прокручуючи цю історію в голові, доходиш висновку, що він не може бути інакшим.
user @janestreading
02.03.2024
Що я скажу? Я прочитала другу книжку авторки і досі кажу, що вона тепер серед моїх улюблених😊 "Пісня для тебе" мені здалась ще глибшою історією, ніж , наприклад, "Просто слухай". Ця спокійніша, більше роздумів, пошуків себе, більше усвідомлень. Тут про любов теж, але про таку, яка буде, яка може "вирости" , про ту любов, яку не треба боятись впустити в своє серце. До всього дуже цікаві героїні роману - подруги Ремі. Вони всі четверо настільки різні, але їхня дружба здається міцною, вони одна одну доповнюють. Влучний гумор письменниці, атмосфера - все це лише додає родзинки роману. Однозначно такий young adult мені дуже подобається.
user @_andromeda_f
04.12.2023
Нарешті школа позаду, а менше як за три місяці Ремі відправиться у престижний коледж, на іншу сторону країни, лиш би подальше від свого сімейства. Сім'я Ремі складається зі старшого брата, який зустрічається з нестерпною особою та її наївної матері - письменниці, яка тільки но вп'яте вийшла заміж з черговою надією, що це востаннє 😅 Щодо Ремі, то вона розумна, холоднокровна, не вірить у кохання, тому всі її романи мають визначений нею термін дії. І найголовніше правило всього її життя: ЖОДНИХ МУЗИКАНТІВ! І як думаєте, з ким вона заводить літній роман?!😂 Ну не встояла вона перед дивакуватим солістом не менш дивакуватого гурту. Ця історія про літо та дорослішання. Про дружбу, кохання, переосмислення багатьох речей та вивільнення власного Я з душі, яке все життя намагалося обманути саму себе. Книжка віддає вайбом підлітковими картинами нульових. На перший погляд це легка історія, проте не все так просто, бо це Сара Дессен, а вона любить додати трішки драматичності 🙈
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Просто слухай
Сара Дессен
320,00 грн
Пісня для тебе
Сара Дессен
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги