Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Просто слухай

Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Акция -20%
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Просто слухай

320,00 грн
256,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1490014У
  • ISBN: 9786170981660
  • Вес: 0.44
  • Формат, мм: 145х210
  • Количество страниц: 352
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Мягкая
225,00 грн
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
  • Код производителя: Ч1490028У
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
Аннотация

Коли Аннабель через хлопця свариться зі своєю найкращою подругою — популярною та привабливою Софі, — вона вмить опиняється небажаною особою серед друзів.

Відгородивши себе від друзів і родини, Аннабель знаходить розраду в такому ж відлюднику школи, як вона, Оуені Армстронгу. Високий, кремезний і одержимий музикою хлопець насправді затятий хуліган, що пройшов курс «Управління гнівом». Відтепер він послуговується лише двома правилами: розв’язати конфлікти словом, а не кулаками, та завжди казати правду. Тож, можливо, за допомогою Оуена Аннабель зможе навчитись казати, що думає, та врешті зізнатись собі й світу, що трапилось тієї весняної ночі?

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @anasteysha_books
04.03.2024
Беручи цю книгу до рук, моя душа бажала чогось романтичного. Але я отримала значно більшу, глибшу і емоційно насичену історію💔 Ця книга не схожа на інші підліткові романи, які я читала. Вона про важливе і непомітне для людських очей. Про чутливість і переживання головної героїні Анабелль. Це не просто історія кохання. Вона про дорослішання, вміння долати труднощі, не руйнуючи самого себе і про життя у всіх його фарбах. Книга показала мені, наскільки ж важлива підтримка близьких, міцні родинні зв'язки, віра у себе і вміння не губити себе. Що найголовніше, це прислухатися до себе. До свого внутрішнього голосу. До свого серця. Треба вміти просто слухати🎶 Я переживала разом з Анабелль її непросту і заплутану історію. Анабелль - дівчина, яка здавалося б, мала усе. Велику родину, популярність і модельну кар'єру. Але всередині була ціла буря сумнівів і суперечностей, які руйнували її. Анабелль пережила дуже важкий період у житті, втратила в одну мить усе: друзів, довіру до найрідніших, і правду. Правду, про яку вона боялася говорити. Дівчина замкнула у собі двері до людей і світу, залишившись на одинці із собою. І якби Анабелль не зустріла Оуена,вона так і не зрозуміла б, якою ж самотньою була. 《Оуен вперше простягнув мені руку, пропонуючи не лише її, а й свою дружбу. Рятуючи мене. Я була так самотня, налякана і озлоблена, але Оуен якось зміг зазирнути мені в душу, коли всі інші дивилися в інший бік.》Оуен підкорив моє серце!Відвертий, чесний і добрий у душі хлопець, величезний поціновувач музики, який проходить курс "Управління гнівом". Його стосунки з Анабелль розчулили мене до глибин. Тільки Оуен побачив Анабелль такою, якою вона є насправді.Їхні палкі суперечки щодо музики ну дуже милі, коли я їх читала, на моєму обличчі сяяла усмішка✨️Кінець дуже щемкий і неймовірно правильний.Врешті Анабелль знайшла спокій і натхнення серед рідних, Оуена і всередині себе самої. Від усього серця раджу "Просто слухай"-щемку історію,яка не залишила мене байдужою💘
user @janestreading
03.02.2024
Я давно хотіла познайомитись з творчістю Сари Дессен і скажу - недарма. Вона пише такий young adult, який мені дуже подобається. Роман "Просто дихай" для мене в першу чергу про сміливість. В центрі герої - підлітки, тому більше проблем діти-діти, ніж діти-дорослі. Інколи бажання вберегти рідну людину від всього, бо колись ти вже бачила, що може з нею бути, не є правильним вибором. Бо ти забуваєш про себе, мовчиш про своє - важливе і серйозне. І ти просто "зручна" третя сестра, яка чемна і не робить прикрощів. Це все в голові Аннабель. Це всі неприйняті рішення, нерозказані проблеми, невирішені питання. Але все можливо змінити тоді, коли сама до цього дійдеш. Тому я кажу, що це роман про сміливість. Авторка дуже добре пише. В одному з розділів, на вечорі учасників терапії, Вітні зачитує свою коротку прозу про сестер. І чи то так написано, бо я не маю сестер і не маю досвіду такого, але так щемко було, що неможливо залишитись байдужим. Дуже добре прописані персонажі, як на мене. Символічна назва і все, що пов'язане з Оуеном та музикою. Тепер розумію, чому тексти Дессен хочуть екранізувати - це буде дуже органічно буде на екрані.
user @_andromeda_f
25.11.2023
У сімнадцятирічної Аннабель почався новий навчальний рік, проте цьогоріч вона залишилися без подруг та стала персоною нон ґрата. Як дівчина, якій усі заздрили перетворилася в невидимку, яку всі ненавидять і в чому криється причина таких змін? За волею обставин Аннабель починає вести спілкування з хлопцем Оуеном , якого в школі всі мають за відлюдника. Слово за слово і вони вже стають хорошими друзями, які знаходять підтримку одне в одному. Аннабель потроху розкривається Оуену та врешті решт відкриває скриню Пандори з усіма своїми таємницями, які не давали їй спокійно жити. Проте ця історія стосується не лише Аннабель, а ще її обох сестер. Вона наймолодша у сім'ї і всі вони місцеві моделі, які знімаються у рекламі. Тож у книжці частково висвітлено модельний бізнес зсередини. Для мене ця книга в першу чергу про стосунки між сестрами, бо в цій історії вони різноманітні. Тут є погана та хороша сестра, і показані причини їхньої поведінки. Мені дуже цікаво було спостерігати за життям кожної зі сестер, їх сварками і примиренням. Тож в цілому це історія про сімейні відносини, токсичну і щиру дружбу, закоханість, любов до музики, ненависть до модельного бізнесу і ще про дещо болюче💔 Сара Дессен однозначно моя авторка і я планую прочитати в неї все, що у нас вийде🙈 Оцінка 🔸 5/5
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Просто слухай
Сара Дессен
320,00 грн
Пісня для тебе
Сара Дессен
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги